Світлана Лобода в білій дорогій шубі показала, як допомагає херсонцям: після концерту залишилася без гонорару

Відома співачка України Світлана Лобода після концерту в Ризі подякувала всім присутнім та розповіла, що відправить зароблені кошти на допомогу жителям Херсонщини.

В щирість знаменитості багато українців не вірять, адже з початку повномасштабного вторгнення Світлана Лобода не промовила ні слова, однак через деякий час з’явилася в мережі зі слізьми та проханням припинити воєнні дії на території України.

Нині зірка відзначилася своїми вагомими внесками та допомогою рідній країні: відправляла кошти на відбудування рідного міста Ірпінь; неодноразово відвідувала дітей, які постраждали від війни й дарувала їм своє тепло, радість, подарунки у вигляді розвивальних іграшок та свого автографа; також оголосила, що надала квартиру в Києві для проживання багатодітної сім’ї, чий рідний дім було зруйновано на Херсонщині.

Світлана Лобода передала ще один мільйон на відбудову Ірпеня
Світлана Лобода показала, як допомагає херсонцям

Нещодавно артистка повідомила про нову допомогу, яку збирається надати всім херсонцям. Співачка у новому дописі подякувала Латвії за тепле приймання та запальну атмосферу на концерті, а також зазначила, що Рига – прекрасне місто, яке стало другою домівкою. Додала, що зароблені кошти за свою роботу збирається відправити жителям Херсонщини, які потребують фінансової допомоги та необхідних речей після трагедії на Каховській ГЕС.

“Латвія, дякую тобі!! Рига – прекрасне місце, яке стало другою домівкою. Сьогодні я хочу направити допомогу жителям Херсонщини, яким вона сьогодні особливо необхідна. Разом відбудуємо Україну”, – написала Лобода.

Світлана Лобода в білій дорогій шубі показала, як допомагає херсонцям

Багато зірок українського шоу-бізнесу вносять свої внески для благодійної справи. Хтось працює на інформаційному фронті, а хтось починає ранок не з ароматної кави, а донатів для ЗСУ, адже тільки спільними зусиллями ми досягнемо бажаного.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.