Чому Пономарьов не одружився з Оленою Мозговою, а Марію Яремчук назвав своєю дівчиною: таємне минуле співака

Золотий голос України Олександр Пономарьов має за плечима два шлюби та декілька любовних драм, які розгорнулися на очах у його фанатів. Детальніше в статті.

Безумовно, Олександр Пономарьов за своє довге життя набрався неймовірного досвіду у питаннях стосунків з жінками. Він зустрічався з найрізноманітнішими красунями, і кожна принесла у його долю нові фарби.

Олександр Пономарьов розповів про свої стосунки з Мозговою і Яремчук

Цивільний шлюб Олександра Пономарьова та Олени Мозгової був доволі цікавою темою і для преси, і для шанувальників. Ще більше уваги він почав привертати, коли розгорівся скандал через розставання пари.

Олександр Пономарьов розповів про свої стосунки з Мозговою і Яремчук

Так, Олена Миколаївна публічно зізналася, що закохалася в іншого чоловіка, а тому не бачила жодного сенсу залишатися з Олександром. Особистість людини, яка змінила життя продюсерки розкрита набула, однак співак заявив, нібито це Едуард Клім.

Невдовзі Пономарьов знайшов своє щастя Вікторією Мартинюк, але також ненадовго. На цей раз у невірності звинуватили саме співака. Жінка розповідала, що виконавець дозволяв собі багато речей, які привели їх до розлучення. З тих пір Олександр Пономарьов не робить свої стосунки з жінками публічними.

А єдина жінка, яка за останні 10 років фігурувала в пресі, як можлива коханка артиста — це Марія Яремчук. І сталося це саме за провини Олександра Пономарьова.

Яке відношення Пономарьов має до зникнення Марії Яремчук зі сцени
Олександр Пономарьов розповів про свої стосунки з Мозговою і Яремчук

На питання журналістів про можливий любовний зв’язок з Україною партнеркою чоловік заявив, що нібито в них роман. Марія Назарівна відреагувала на дану новину доволі красномовно. Усім своїм виглядом співачка показала свою невдоволеність і заявила, що це неправда. Вже свій наступний діалог журналістами Олександр Пономарьов побудував таким чином, що запевнив аудиторію, нібито це був вдалий жарт, в який усі повірили.

За словами колишньої дружини Олександра Вікторія Мартинюк, у нього є цивільна дружина. Але хто ця жінка достеменно невідомо. Вона прекрасно ладнає із дітьми артиста і, судячи з усього, проживає у його будинку у передмісті. Сам співак також вже не приховує, що не самотній.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.