Леся Нікітюк натякнула, що готова до знімань на СТБ в романтичному шоу – Григорій Решетнік повів холостячку

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк продовжує ділитися кадрами зі знімань нового сезону "Хто зверху?", а також показує зірок, які беруть участь в протистоянні чоловіків та жінок.

Неодноразово публіка та прихильники Нікітюк стверджували, що прагнуть бачити її в ролі холостячки нового сезону романтичного шоу. Однак знаменитість віджартовувалася від подібних питань й не надавала чіткої відповіді.

У новому відео, яке Леся Іванівна поширила у своєму Instagram, жінка натякнула та дала надію, що сезон з її участю таки можливий. Незмінний ведучий СТБ Григорій Решетнік взяв під ручку біляву красуню й повів на знімальний майданчик. Наявний підпис в сторіз знаменитості, говорить сам за себе.

“Повів Холостячку”, – написала Нікітюк.

Леся Нікітюк натякнула, що готова до знімань на СТБ в романтичному шоу

Про особисте життя нашої героїні відомо не так багато, адже телеведуча не звикла ділитися своїм потаємним представникам преси та підписникам в соціальних мережах. Телеведучий Слава Дьомін розкрив секрет, що вибагливій зірці подобаються сильні, хоробрі та мужні чоловіки з лав ЗСУ. Її приваблює їхня незламність, а також подобається вигляд у формі.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк натякнула, що готова до знімань на СТБ в романтичному шоу

Нещодавно Дьомін поділився цікавим кадром, де Леся ледь не поцілувала нового ведучого “Хто зверху?” Богдана Шелудяка, однак підтверджувати чи навпаки спростувати чутки про новий роман знаменитість ще не наважилася. Цікаво й те, що публіка приписувала їй долю з Сергієм Притулом, мовляв, вони майстерно взаємодіяли в кадрі, де виднілася хімія та вогонь в очах.

Проте бачимо, що Притула відданий сім’янин та люблячий чоловік дружини Катерини Сопельник ще з далекого 2015 року.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?