Леся Нікітюк натякнула, що готова до знімань на СТБ в романтичному шоу – Григорій Решетнік повів холостячку

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк продовжує ділитися кадрами зі знімань нового сезону "Хто зверху?", а також показує зірок, які беруть участь в протистоянні чоловіків та жінок.

Неодноразово публіка та прихильники Нікітюк стверджували, що прагнуть бачити її в ролі холостячки нового сезону романтичного шоу. Однак знаменитість віджартовувалася від подібних питань й не надавала чіткої відповіді.

У новому відео, яке Леся Іванівна поширила у своєму Instagram, жінка натякнула та дала надію, що сезон з її участю таки можливий. Незмінний ведучий СТБ Григорій Решетнік взяв під ручку біляву красуню й повів на знімальний майданчик. Наявний підпис в сторіз знаменитості, говорить сам за себе.

“Повів Холостячку”, – написала Нікітюк.

Леся Нікітюк натякнула, що готова до знімань на СТБ в романтичному шоу

Про особисте життя нашої героїні відомо не так багато, адже телеведуча не звикла ділитися своїм потаємним представникам преси та підписникам в соціальних мережах. Телеведучий Слава Дьомін розкрив секрет, що вибагливій зірці подобаються сильні, хоробрі та мужні чоловіки з лав ЗСУ. Її приваблює їхня незламність, а також подобається вигляд у формі.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк натякнула, що готова до знімань на СТБ в романтичному шоу

Нещодавно Дьомін поділився цікавим кадром, де Леся ледь не поцілувала нового ведучого “Хто зверху?” Богдана Шелудяка, однак підтверджувати чи навпаки спростувати чутки про новий роман знаменитість ще не наважилася. Цікаво й те, що публіка приписувала їй долю з Сергієм Притулом, мовляв, вони майстерно взаємодіяли в кадрі, де виднілася хімія та вогонь в очах.

Проте бачимо, що Притула відданий сім’янин та люблячий чоловік дружини Катерини Сопельник ще з далекого 2015 року.

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.