МастерШеф. Професіонали 4: хто переміг у фіналі шоу і став найкращим – Кабулахін, Іванчук чи Гільчук?

Хто переміг у "МастерШеф. Професіонали 4" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися ім'я переможця 4-го сезону кулінарного проєкту для професіоналів.

Стало відомо, хто переміг “МастерШеф. Професіонали 4”. На цей раз тріумфатором сезону став Артем Кабулахін. Чоловік підкорив своєю стравою суддів, а також не обманув очікування своїх фанатів.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Стало відомо, у кого більше шансів перемогти у МастерШеф. Професіонали 4
Стало відомо, хто переміг МастерШеф. Професіонали 4. У кадрі Антон Кабулахін, Едуард Лазаренко, Іван Іванчук, Антон Гільчук

До фіналу кулінарного проєкту потрапило всього пʼять учасників. Втім, лише троє з них дійшли до суперфіналу і боролися за перемогу. Так, за звання тріумфатора боролися Іван Іванчук, Артем Кабулахін та Антон Гільчук. Усі вони мали абсолютно різні цілі на шоу, але опинилися в одній студії та постали перед всім добре знайомими суддями — Ольгою Мартиновською, Володимиром Ярославським та Ектором Хіменесом-Браво.

Стало відомо, хто переміг МастерШеф. Професіонали 4. У кадрі Ярославський, Мартиновська та Хіменес-Браво

Учасник Антон Кабулахін вже займав позицію шеф-кухаря, а на проєкт прийшов заради натхнення, яке судячи з усього, здобув. Іван Іванчук тим часом мав набагато амбіційніші плани і попри круту карʼєру захотів заявити про себе на всю країну. Чоловік, до речі, працює бренд-шефом у чотирьох кафе в Чернівцях.

Гільчук тим часом заявляв про те, хоче популяризувати українську кухню і цю відповідальність взяти на свої плечі. Хоча у шоу переможцем може бути лише один, кожен чоловік досяг своїх цілей, а тому не можна сказати, що учасники програли.

Нагадуємо, популярне шоу “МастерШеф” — українська версія британського кулінарного формату, що показується в нашій країні з 2011 року. Четвертий сезон “Професіоналів” знімали за умов російсько-української війни. Ба більше, учасники були вимушені зніматися під час вимкнення електроенергії, а також спускатися бомбосховище під час повітряної тривоги.

Тим не менш, на результат це не вплинуло шоу вийшло якісним і захопливим. Проєкт популяризує традиції української кухні. Переможець, якого визначають судді Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська, за умовами проєкту, отримує 1 мільйон гривень.

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.