Все ще кохає? Камалія зізналася у почуттях до колишнього чоловіка Захура і показала, яка щаслива з ним

Найбагатша співачка України Камалія оприлюднила сімейний знімок і розповіла своєму зверненні до колишнього чоловіка Мохаммад про свої почуття.

2023 рік розбив серце фанатам Камалії та Мохаммада Захура. А вся справа в тому, що здавалося б гармонійна та любляча родина раптом повідомила про те, що картинки ідеальної сім’ї не відповідають реальності.

Артистка публічно визнала, що розлучається з мільярдером, а також повідомила, що буде продовжувати спілкуватися з батьком своїх дітей заради дочок.

Камалія публічно звернулася до колишнього чоловіка Мохаммада Захура

Як відомо, бізнесмен евакуювався з спадкоємцями ще напередодні повномасштабної війни в Україні. Сім’я більше року проживає в Лондоні, однак виконавиця прийняла рішення, що все ж таки залишиться в Україні, і перебувала у Великобританії невеликий відрізок часу.

Незабаром дочки мають повернутися до зіркової матері. Родина планує це до початку наступного навчального року. Тобто красуні мають прибути в Україну наприкінці літа.

Камалія публічно звернулася до колишнього чоловіка Мохаммада Захура

Зараз спадкоємцями опікується саме батько. У зв’язку з цим співачка зробила публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, у якій напряму звернулася до свого колишнього чоловіка.

Камалія привітала його з Днем батька, а також подякувала йому за те, що він виконує не тільки свої обов’язки, але і її.

“Вітаю з Днем батька! Мрію, щоб кожний український тато-герой якомога швидше обійняв свою дитинку. Захур, ти найкращий в світі тато! Дякую за все, що ти робиш для наших дівчаток, і навіть у цей час часто буваєш для них і мамою, і татом! Дякую”

Примітно, що чоловік не відповів артистці публічно, але це пояснюється дуже просто: багатій не сидить в соціальних мережах і не має профілю.

Нагадуємо, що у шлюбі зірки перебували більше 20 років. За право стати батьками вони боролися десятиліття. В результаті Камалія наважилася на процедуру екологічного запліднення. Для того, аби мати впевненість та виносити своїх діток, артистка готувалася і перенесла операцію Сполучених Штатах Америки. Співачка запевняє, що народжувала самостійно і сурогатної матері у дівчат немає.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.