“Він не гєпард”: Настя Каменських публічно осоромила свого чоловіка Потапа після новини про його зраду

Відома українська співачка Настя Каменських зробила раптову заяву про свого чоловіка Потапа, який проходить через гучний скандал через власну втечу з України.

Минулого року знаменитий український продюсер та репер Потап поповнив ряди зірок, які оскандалилися через свою втечу з України. І хоча Олексій таки повернувся в Україну, а також має дружину, сина і колишню дружину, які продовжують перебувати на її території, залишитися надовго він не зміг і знову вибрався за кордон.

Настя Каменських невдало пожартувала про Потапа та його здібності

Звісно, через це він нарвався на неймовірну критику в мережі. Його творчість була також розкритикована. Ба більше, дійшло до чуток про його розлучення з дружиною, а пізніше його екс-підопічна заявила, що він зраджував з нею Насті Каменських. Зіркова пара не відреагувала на дані звинувачення. І лише нещодавно Настя Каменських усе це прокоментувала у своєму ексклюзивному інтерв’ю для Маші Єфросиніної.

Настя Каменських невдало пожартувала про Потапа та його здібності

Настя Каменських вперше розповіла про свою залежність
Настя Каменських невдало пожартувала про Потапа та його здібності

Стосовно адюльтеру Настя Каменських має доволі міцну та жорстку позицію: вона довіряє своєму чоловіку, а також розуміє мотиви, якими керувалася псевдокоханка Потапа. Як ніяк, але Євгенія Горда намагається побудувати кар’єру і мала необхідність у піарі.

Що ж стосується втечі з України, Настя Каменських напряму попросила у Маші шансу для свого чоловіка. За словами артистки, далеко не кожна людина може одразу ж підлаштуватися під реалії війни. Втім, алегорію вона підібрала доволі невдалу.

“Він — равлик, він не може швидше. Він не гєпард”

За словами артистки, вони з чоловіком на даний момент живуть окремо і кожен проходить свій шлях трансформації особистості. Зокрема, Олексій багато працює над собою і змінюється, щоб мати можливість і далі рости, але вже в країні, де йде повномасштабна війна.

Примітно, що зі своєю мрією сама Настя Каменських вже попрощалася. Раніше артистка впевнено йшла до Гремі, однак зараз говорить, що навіть не думає про нагороду. Мовляв, коли навколо відбувається стільки трагедій, цей шлях для неї майже закритий.

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.