Настя Коротка “спалилася” перед законним чоловіком Андрієм Бєдняковим після року життя в США: “З’явився Коля”

Знаменитий український телеведучий Андрій Бєдняков продемонстрував своїм підписникам листування з дружиною та вразив випадком, який стався під час спілкування подружжя.

Після початку повномасштабної війни вагітна дружина Андрія Бєднякова Анастасія Коротка виїхала до США разом із 7-річною дочкою Ксенією. Про вагітність жінки стало відомо не одразу. Однак напередодні пологів вона зізналася, що чекає на дитя. За кордоном жінка народила сина, якого назвали Остапом.

Родина Андрія Бєднякова
Андрій Бєдняков опублікував скріншоти листування з дружиною

Зараз хлопчик має лише американське громадянство, але в інтерв’ю Славі Дьоміну Анастасія заявила, що обов’язково змінить його на українське, тільки-но сім’я вирішить повертатися додому.

Поки що родина не збирається повертатися в Україну, але у той самий час Анастасія не оформилася як біженка, щоб в будь-який момент мати можливість поїхати.

Андрій Бєдняков вдруге став батьком
Андрій Бєдняков опублікував скріншоти листування з дружиною

Андрій Бєдняков опублікував скріншоти листування з дружиною

Звісно, розлука дається родині непросто. Однак Анастасія та Андрій знаходять прекрасний вихід — гумор. Нещодавно пара оприлюднила на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram скріншот смішного листування, яке відбулося між ними ще за часів, коли не було війни.

Андрій Бєдняков опублікував скріншоти листування з дружиною

Зокрема сенс жарту полягає у натяці на коханців героїні нашої статті. Безумовно, у парі панує повна гармонія та довіра, інакше б вони не насмілилися жартувати на цей рахунок публічно.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Андрій Бєдняков пережив справжню трагедію. Як відомо, чоловік родом з Маріуполя. Він тривалий час намагався дістати своїх рідну матір та сестру з окупації, але зробити це було неймовірно важко.

Врешті-решт, мама Андрія не витримала та померла. Сталося це вже під час евакуації. На той момент організм жінки був виснажений і не витримав навантаження. Бєдняков дізнався про це не одразу. Сама сестра повідомила про смерть матері.

На протязі усього цього часу Андрій нагадує світу про те, скільки горя це вторгнення принесло мирним людям. Пізніше зірка також оприлюднив кадри, на яких зносять його рідний будинок. Це було непросто житло, в якому виріс зірка, але й велика пам’ять про його загиблу маму.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.