Приміряв нову професію? Антон Птушкін з’явився у помаранчевій формі комунальника (ФОТО)

Антон Птушкін відомий український телеведучий і найпрофесійніший тревел-блогер, оскільки він був ведучим "Орел і Решка", а також запускав власне шоу про подорожі невідомих країн.

Антон з самого початку своєї популярності проявив себе як неймовірно талановита і гарно вихована людина, яка має неймовірно сильну внутрішню силу. І ця сила проявляється у його роботі та життєвій позиції. Антон має дуже щире та добре серце, і саме воно дозволяє йому бути неймовірно гарною людиною, яка приносить користь суспільству.

Антон Птушкін

Птушкін – це та людина, яку дуже важко вмовити на інтерв’ю, саме тому його життя це суцільна загадка. Особливо Антон ніколи нічого не коментував з приводу свого особистого життя. Антон не вважає, що він має бути дуже відвертим з публікою. Він вважає, що важливіше робити щось корисне для суспільства, але не розповідати ось про себе та своє життя.

З того часу як в Україні розпочалася повномасштабна війна, Антон став одним з головних волонтерів сучасності. Він дуже часто збирає кошти на потреби людей з тих регіонів, які постраждали та возить їм гуманітарну допомогу. Птушкін дуже часто відвідує різні області в Україні які страждають від російської агресії.

Наприклад, чоловік не так давно їздив у Донецьку область, і варто сказати, що це найнебезпечніша область, де життя – це суцільна небезпека та ризик, щоденний ризик. Антон їздив туди неодноразово, і встиг відзняти наслідки російської армії та їхніх злочинів.

А днями чоловік показав, як він відвідав Херсон, до того ж вже не вперше. Але цього разу чоловік одягнув на себе форму справжнього комунальника і вирішив допомогти звичайним людям впоратися з ліквідацією наслідків атаки росіян.

Птушкін волонтерить

Тож, Птушкін дійсно є людиною з великим серцем і він ніколи не буде сидіти на місці, якщо комусь потрібна допомога, тим паче зараз, коли у нашій країні триває війна.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.