Фіналіст “МастерШеф. Професіонали-4” Сашко Гриценко розповів про стосунки з Мартиновською: “Богиня”

Для кожного, хто приходить на шоу "МастерШеф" існує своя мета і своє уявлення про розвиток подій. Звісно, кожний хоче перемогти та довести всім і собі в першу чергу, що він найкращий.

Вже понад 10 років “МастерШеф” збирає на своїй кухні найкращих кулінарів країни, вони можуть бути як професіонали, так і аматори, але кожен з них на цьому проєкті перевершує себе та свої здібності. Оскільки на проєкті щоразу влаштовують різні та дуже складні конкурси, де кожен може продемонструвати свій талант.

Олександр Гриценко

У крайньому сезоні професіоналів брали участь доволі цікаві і яскраві учасники. І лише деякі з них змогли запам’ятатися глядачам та суддям. Звісно, що не всі улюбленці глядачів можуть дійти до фіналу, але вони точно стають доволі популярними серед українців, і тому багато хто цікавиться їхнім життям вже поза проєктом.

У четвертому сезоні професіоналів декілька учасників стали дуже популярними, і троє з них дійшли до фіналу та змогли продемонструвати всі свої вміння та навички у власному меню, яке їм варто було продумати з самого нуля, приготувати та презентувати суддям.

І якраз Олександр Гриценко став одним з тих учасників, хто зміг дійти до фіналу і запропонувати суддям своє авторське та досить креативне меню. Щоправда, перемогти чоловік не зміг, але підкорив суддів і довести, що він має справжній талант та навіть створити інфопривід для ЗМІ з Ольгою Мартиновською.

Річ в тому, що Сашко виклав спільне фото з самого фіналу разом з Олею Мартиновською та підписав її так:

“Богіня, яка дала мені найкраще в моєму житті прізвисько”

Фото Олі та Сашка

Тож, тепер Саша має дуже красиве спільне фото з Мартиновською, яка почула від нього приємний комплімент, від якого, їй звісно дуже приємно.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.