Камалія нарешті отримала те, про що не могла мріяти 20 років: Захур віддав екс-дружині дещо краще за палац

Найбагатша співачка України Камалія розповіла про визначну подію у її житті, яка могла б статися тільки після розриву з чоловіком, що і відбулося.

Як відомо, засновником української премії YUNA являється колишній чоловік знаменитої української співачки Камалії. Раніше артистка не брала участі у даному заході, так як винагорода виконавиці не сприймалося аудиторією серйозно. А це означає, що сенс премії втратився б. Як ніяк вона дружина засновника.

Втім, цього року все кардинально змінилося. Декілька місяців тому артистка публічно повідомила про те, що розлучається з мільйонером після 20 років спільного життя.

Камалія нарешті отримала те, про що не могла мріяти 20 років

Камалія розповіла про образу на чоловіка
Камалія нарешті отримала те, про що не могла мріяти 20 років

При цьому родина продовжує активно спілкуватися, а також виходити в світ, як сімʼя. Камалія не приховує того факту, що частково вони роблять це через дітей, а частково заради України, яка зараз потребує інформаційної та фінансової допомоги, а пара активно роз’їжджає світом та спонукає інших людей донатити.

Зокрема деяких шанувальників збентежила поведінка зіркового екс-подружжя на кінофестивалі в Каннах, де вони грали закоханих на публіку. Тим не менш, українські журналісти поставилися до даної сцени з розумінням. Головною задачею пари було зачарувати глядачів, щоб розташувати їх до себе. І це Камалії та Мохаммада завжди виходить на відмінно.

Однак, нещодавно у зв’язку з розлученням у житті артистки сталася ще одна визначна подія — вона отримала винагороду від премії YUNA.

Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію заходу, а в дописі до публікації розповіла про свої відчуття щодо отриманої честі.

Камалія нарешті отримала те, про що не могла мріяти 20 років

“Я пишаюся Захуром і Павлом які, як і до війни, знайшли сили, кошти, людский ресурс, щоб зробити свято української музики XII Церемонію нагородження Національної професійної музичної премії. Дякую продюсерській групі, телевізійникам, постановникам, технікам, режисерам, стилістам, членам професійного журі і моїм колегам музикантам! Дякую, що під час війни музи не мовчать. За дванадцять років існування премії YUNA я ніколи не брала участь у боротьбі за номінації, в першу чергу з етичних міркувань. А зараз я щаслива, що мій благодійний фонд було удостоєно високої спецнагороди Національної музичної премії YUNA!”, — написала зірка.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.