Ольга Сумська свідомо не договорює: стало відомо, чому її дочка Паперна не покидає москву – “Вона не може”

Відома українська акторка Ольга Сумська неодноразово намагалася виправдати поведінку своєї старшої дочки Тоні, яка залишається проживати в москві.

Катя Кузнєцова — одна з небагатьох російських зірок українського походження, яка прийняла рішення на користь Батьківщини і після початку повномасштабної війни в Україні покинула москву. Зірка активно говорила про свою позицію і охоче спілкується з журналістами, пояснюючи не тільки власні погляди, але й ділячись своїми спостереженнями щодо своїх колег.

Катя Кузнєцова розповіла, чому Тоня Паперна не покидає москву

Тоня Паперна вийшла заміж за російського артиста та дала зрозуміти: більше не українка
Катя Кузнєцова розповіла, чому Тоня Паперна не покидає москву

Зокрема нещодавно зірка дала нове інтерв’ю, в якому була зачеплена тема небажання покидати столицю російської федерації Тоні Паперної.

“Ми не спілкуємося так, як раніше. Ми й раніше не дуже спілкувалися, тому що в неї сім’я, у мене була робота. Думаю, через дітей, звичайно (не покидає москву). У неї маленька дитина. Можливо, там чоловік по-іншому налаштований. Я не торкалася з нею цієї теми. Не впевнена, що вона зі мною б про це говорила, бо вона така дівчина, закрита. Вона не може тобі все викласти”, – відзначила Кузнєцова.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Ольга Сумська неодноразово відповідала на питання журналістів щодо своєї старшої спадкоємиці. Зокрема Ольга В’ячеславівна говорила про те, що Тоня хоча і підтримує Україну, але не може заговорити через страх за свою сім’ю, а також не може покинути російську федерацію. На рахунок останньої тези акторка не могла надати аргументів.

Катя Кузнєцова розповіла, чому Тоня Паперна не покидає москву

Згодом знаменитість взагалі заявила, що більше не буде виправдовувати свою дочку. Мовляв, це буде несправедливо та не етично у зв’язку з тим, що переживає український народ. Сама Тоня натомість прийняли рішення заблокувати доступ до своєї сторінки в соціальній мережі Instagram для українців, чим серйозно налаштували їх проти себе.

Натомість Ольга В’ячеславівна заявляє, що їй та її старшій спадкоємиці приходить велика кількість неприємних повідомлень, на які важко закривати очі.

Не зважаючи на усі події, родина тримається разом, а Сумська спілкується зі своєю дочкою та онуками по відео зв’язку.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.