Катерина Осадча показала нове “дітище” та ще одну гордість в житті – “Я без тебе, як жовтий без синього”

Українська журналістка та успішна телеведуча 1+1 Катерина Осадча поділилася радісною звісткою про ще один новий проєкт в підтримку свого авторського "Пошук зниклих".

Українці можуть пишатися знаменитістю, адже за період повномасштабної війни Катерина Осадча та її чоловік Юрій Горбунов майстерно ведуть інформаційний та культурний фронт й все заради однієї цілі – збору коштів та допомоги пересічним громадянам.

Проєкт “Пошук зниклих” кожного дня приймає заявки на сайті та соціальних мережах, аби допомогти звичайним українцям знайти своїх найрідніших. Здавалося, що надія втрачена, однак команда Осадчої надає шанс знову побачити тих, кого не бачив довгий період часу.

Катерина Осадча живе без світла
Катерина Осадча показала нове дітище та ще одну гордість в житті

Нещодавно зірка поділилася радісною звісткою про ще одне своє “дітище”, яке зможе більше допомагати Україні. Катерина повідомила про створення проєкту в підтримку Пошуку зниклих разом з брендом One by One, який вже співпрацював з артисткою Тіною Кароль.

“Я без тебе, як жовтий без синього. Наш ще один великий проект в підтримку Пошуку зниклих – благодійний мерч з брендом One by One. Купуючи речі з благодійного дропу, ви підтримуєте діяльність проекту “Пошук зниклих”. Відсьогодні в усіх магазинах бренду One be One та на сайті”, – повідомила Осадча.

Катерина Осадча показала нове дітище та ще одну гордість в житті

Журналістка зазначила, що кожен в колекції знайде для себе багато трендових речей: жовті та сині сорочки, сукні, хустинки, футболки тощо. Патріотична символіка нині досить трендова, тому варто підтримувати своє українське та популяризувати власну культуру на загальний масштаб всього світу.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?