Холостячка Злата Огнєвіч досягла бажаного та покинула Україну: місцем зупинки стала дощова Варшава

Відома українська холостячка та артистка сцени Злата Огнєвіч поділилася новою подорожжю за кордоном, а також показала, як Варшава влаштовувала їй "дощову" зустріч.

Українська публіка обожнює говорити про особисте життя відомих знаменитостей, проте варто пам’ятати – зірки теж люди, які ладні помилятися у виборі своєї другої половинки. Холостячка Злата Огнєвіч отримала колосальну підтримку від прихильників та глядачів СТБ після болісного розриву стосунків з Андрієм Задворним.

Сама ж знаменитість обурена постійними питаннями про дітей та заміжжя, адже переконана, що на все свій час й, навіть, згодна взяти маля з дитячого будинку. Однак додала, це питання треба обговорювати, безпосередньо, зі своїм майбутнім обранцем.

Чоловіки Злати Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Нещодавно знаменитість почала ділитися світлинами та відео зі своєї подорожі за кордоном. Огнєвіч повідомила, коли долетіла до Варшави, їжі в номері не було, адже прибула в досить пізню годину ночі. Заінтригувала прихильників творчості, мовляв, задумала щось таке, для чого є натхнення та бажання до роботи, імовірно, натякаючи, на написання нових треків.

“Долетіла…. Їжі в номері нема, пізно, все закрито, доведеться сидіти на воді. Задумана цікаве, буду втілювати. Нарешті, для цього є час і, головне – натхнення”, – розповіла Злата.

Злата Огнєвіч досягла бажаного та покинула Україну: місцем зупинки стала дощова Варшава

Також показала, як прогулюючись вуличками Польщі, її столиця зустріла Огнєвіч дощем та дещо прохолодною погодою, однак втілювати робочі плани в реальність, впевнені, що нашій красуні це не завадить.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.