Забрав з собою найцінніше: з чим залишилася Камалія після розлучення з екс-чоловіком мільярдером Захуром

Знаменита українська співачка Камалія декілька місяців тому повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком після 20 років шлюбу. Що залишилося артистці?

Новина про розлучення відомої української виконавиці Камалії та її чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура стала дійсно неочікуваною для фанатів зіркової пари. Пізніше артистка пояснила, що не дивлячись на завершення їхніх любовних стосунків з благовірним, вони продовжують залишатися сім’єю заради спільних дочок Арабелли та Мірабелли.

Судячи зі слів зірки, розрив стався саме після початку повномасштабної війни в Україні. Однак, втеча Мохаммада за кордон з дітьми та без дружини легко б пояснювалось розставанням.

Камалія розповіла, з ким залишилися їхні з Захуром діти

Сторі Камалії
Камалія розповіла, з ким залишилися їхні з Захуром діти

Так, після прийнятого рішення розлучитися артистка залишилася в Україні разом зі своїми співвітчизниками та мамою Інною Петрівною. Рідна сестра артистки на даний момент знаходиться на передовій, і сама Камалія активно роздумує стосовно вступу до лав ЗСУ.

Камалія із доньками на занятті з верхової їзди
Камалія розповіла, з ким залишилися їхні з Захуром діти. Камалія із доньками на занятті з верхової їзди. Знімок взятий з акаунту зірки 

На даний момент зірка проживає у палаці, в якому колись вона жила разом з чоловіком та дітьми. Тим часом бізнесмен забрав дівчат.

Зіркові спадкоємиці проживають в Лондоні разом з батьком, рідною сестрою Танею та братом Арманом. Дівчата навчаються дистанційно, але артистка запевняє, що до початку навчального року вона возз’єднається з дочками, так як вони підуть на уроки в українську школу.

Зірка впевнена, що дистанційно вони не отримують достатньої кількості знань, а до освіти обидва батьки ставляться неймовірно відповідально, адже обидва знають наскільки вона важлива.

Нагадуємо, що Камалія вийшла заміж за мільярдера на початку двотисячних. Тоді співачку звинувачували у тому, що вона використовує гроші чоловіка для влаштування кар’єри. Втім, артистка завжди стійко отримувала критику і згодом таки розташувала до себе аудиторію своїм материнством, сімейним життям та творчістю.

Зокрема більшість користувачів мережі була неймовірно засмучена, почувши новину про розлучення пари.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.