“Хатинка біля озера і не дай Боже хороми”: Олег Винник вразив скромними планами на майбутнє після втечі

Легенда української естради Олег Винник дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому поділився своїми планами на майбутнє після своєї втечі до Німеччини.

Після втечі Олега Винника з України до Німеччини під час повномасштабної війни у його шанувальників з’явилася маса питань. І чим далі повелитель вовчиць продовжував дотримуватися мовчання, тим більше цих питань зʼявлялося.

І лише нещодавно зірка наважився дати ексклюзивне інтерв’ю, вперше за два роки. І варто відмітити, що одразу ж наштовхнувся на неймовірну критику від глядачів, які засуджують його за позерство та нещирість.

Олег Винник розповів про свої плани на майбутнє

Олег Винник розповів про свої плани на майбутнє

І, дійсно, у певних моментах Олег ділиться доволі неоднозначними думками, які і могли викликати таку реакцію. Наприклад, зірка зізнався про свої плани на майбутнє. Він заявив, що нібито хоче маленький будиночок і точно не бажає, щоб це був маєток чи палац. Принаймні, витрачатися на нього він не бажає.

“Я ніде на цій землі не знайду свого дому, якщо я його сам не побудую. Моя мрія є, була, і залишиться — померти на своїй землі. Але все-таки мрія моя, рано чи пізно отаке маленьке озерце, хатинка, не дай Боже хороми! Не дай Боже! Хоча, якщо будуть хороми, якщо Бог мені так судив… Але що мені будувати їх самому? І тоді можна було-б провести туди усіх, усіх, усіх, хоча б раз, у свій дім…”

Примітно, що вперше за свою кар’єру Олег також визнав, що в нього є жінка, яка про нього піклується. Чоловік підкреслив, що це саме особа жіночої статі, яка серйозно за нього на даний момент хвилюється і бореться за його здоров’я разом з ним.

Нагадуємо, що тривалий час таємною дружиною Олега Винника вважали його бек-вокалістку Таюне. Згодом ці чутки підтвердилися після розмови журналістів з колишніми односельчанами зірки, які охоче розповіли про його весілля та еміграцію з дружиною до Німеччини.

Артист не назвав імені своєї благовірної, однак заявив, що її всі прекрасно знають, таким чином піджививши версію про те, що це саме його вокалістка. До речі, сама Таїсія жодного разу не виступила за період повномасштабної війни і також дотримується позиції мовчання.

Схожі статті

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?