Оля Мартиновська планує змінити місце проживання: знову залишить Володимира Ярославського на самоті?

Ольга Мартиновська стала дуже цікавою особистістю для публіки завдяки своїй участі та тріумфальній перемозі на кухні "МастерШеф" у сезоні аматорів. А зараз є незмінною суддею цього самого проєкту.

Заради свого комфорту, розвитку та гарного рівня життя Оля завжди багато навчалась та багато працювала, адже жінка хотіла стати справжнім кухарем, якого будуть поважати в усьому світі. І зараз так і сталося, адже Мартиновська працювала шефом не лише в Україні, а ще й у Франції. І саме через такі можливості жінка витрачає неймовірну кількість часу.

Оля Мартиновська
Оля Мартиновська

Відомо, що в Ольги є донька Віруня, якій нині 8 років, і вона потребує гарного рівня життя. А оскільки зараз все досить дорого коштує, то дитину підіймати самостійно дійсно важко. Але Мартиновська старається і багато працює заради того, щоб жили у комфорті.

Жінці вже доводилось змінювати кілька квартир, адже власного житла у неї поки що немає. Але Оля вже дуже хоче мати власну квартиру, але зараз не найкращий час купувати житло в Україні, оскільки статися може будь-що. Тому Мартиновська винаймає квартиру у столиці.

В тій квартирі, де зараз живе Оля та Віруня, майже не було меблів, і це житло вона облаштовує самостійно, купує меблі та все необхідне для комфорту у будинку. І начебто жінка вже гарно все облаштувала, але днями вона знову показала історію, де шукає для себе особисто рієлтор.

Можливо Оля врешті-решт вирішила придбати квартиру, а можливо шукає інший варіант житла або для когось зі своїх близьких.

Сторіс Мартиновської
Сторіс Мартиновської

Варіантів може бути безліч, але Ольга поки що нічого не розповіла детально навіщо шукає спеціаліста, а просто запиталася у своїх підписників про знайомих та надійних рієлторів для пошуку гарного і затишного житла.

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?