Злата Огнєвіч зізналася, що чекає на першу дитину і вже обирає речі для немовляти: “Хлопчик чи дівчинка”

Відома українська співачка Злата Огнєвіч зробила важливу заяву про її сім'ю. Яка подія сталася у родині та чого очікує сама артистка цього року?

Минулого року знаменита українська співачка Злата Огнєвіч зірвалася зі свого концертного туру у Сполучених Штатах Америки за сімейних обставин. Тоді шанувальники неабияк налякалися за родину артистки, але вона поспішила їх заспокоїти — новина була хороша. Через декілька днів відомо, що рідна сестра Злати вийшла заміж.

Торжество було зігране на широку ногу, і як це буває за класикою через деякий час жінка повідомила про те, що вона вагітна. Все сталося, як у казці чи фільмі, насолодившись подружнім життям пара незабаром дізналася про майбутню дитину.

Злата Огнєвіч повідомила, що в її родині очікується поповнення

Злата Огнєвіч відгуляла весілля
Злата Огнєвіч повідомила, що в її родині очікується поповнення

Тож Златі не вдасться подарувати своїм батькам онуків першою. І саме тому уся родина настільки схвильована: це буде перша малеча у сестер Бордюг.

І до цієї події усі члени сімейства підходять відповідальністю. Наприклад, нещодавно Злата оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як у дитячому відділі обирає для майбутнього племінника чи племінниці невеличкий подарунок. Серед речей, що цікавили зірку були мʼякі іграшки. Втім, артистка упередливо не стало показувати якого кольору іграшка, щоб не видати стать малюка.

Злата Огнєвіч повідомила, що в її родині очікується поповнення

Натомість вона поцікавилися у своєї аудиторії, як вони вважають, хто буде:

“Так як ми всією сім’єю чекаємо на на першу дитину моєї сестри, я тут зайшла обрати подаруночок для цієї дитини. І як думаєте, до речі, хто буде, хлопчик чи дівчинка?”, – зізналася артистка.

Нагадуємо, що 2 роки тому Злата брала участь у зйомках романтичного реаліті-шоу “Холостячка” з метою знайти своє кохання. Однак дана ідея обернулася не успіхом, а повним провалом.

Чоловіки Злати Огнєвіч
Злата Огнєвіч повідомила, що в її родині очікується поповнення

Переможець проєкту прийняв рішення розстатися з артисткою через півтора місяці стосунків. Після цього розриву обидвом знадобилася психотерапія. Втім, Андрій вже знайшов нову дівчину, а Злата продовжує холостякувати.

Схожі статті

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.