“Було дуже боляче”. 37-річна Оля Цибульська впала зі сходів та потрапила до лікарні з травмою

Відома українська співачка Оля Цибульська повідомила про те, що отримала травму у себе вдома. Зокрема, артистка розповіла, що робила після падіння зі сходів.

Життя — доволі непередбачувана штука, і це та спільна риса існування, яка дуже добра знайома публіці та зіркам, навіть світового масштабу. Немає жодних гарантій та страхування від травм, нещасних випадків і іноді абсолютно дивних ситуацій, які з нами відбуваються постійно.

Нещодавно у цьому впевнилася зайвий раз і Оля Цибульська.

Оля Цибульська впала зі сходів та отримала травму

Так, співачка нещодавно вийшла на зв’язок зі своїми шанувальниками, щоб повідомити про те, що саме з нею сталося.

Оля Цибульська вибачилась через зраду
Оля Цибульська впала зі сходів та отримала травму

Виявляється, артистка одягла підбори, не втрималася і впала зі сходів. Завдяки оперативності свого оточення, її швидко відвезли у лікарню та зробили рентген. Нащастя травма виявилася не настільки серйозною, але мова йде про розтягнення зв’язок. Співачці наклали тутор, а сама вона не забула нагадати користувачам мережі бути обережними.

Оля Цибульська впала зі сходів та отримала травму

“Я просто впала. Впала зі сходів на своїх величезних високих підборах. Було дуже боляче. Слава Богу, у мене є друзі. Ми дорогою подзвонили моїй подрузі. Вона знайшла мені терміново лікаря Сергія, який виїхав у свій вихідний і зробив мені рентген. Розтягнення зв’язок – це боляче. Я ніколи не знала цього”, — зізналася співачка у відео.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні аудиторії нарешті вдалося познайомитися з родиною Ольги поближче. Так, співачка вперше показала свого чоловіка, від якого народила єдиного сина Нестора. Тривалий час преса вважала, що його не існує, а Ольга мала неформальні любовні стосунки з іншим чоловіком.

Як з’ясувалося пізніше, її благовірним був народний депутат України Сергій Грисюк. За допомогою фотосесії у стилі сімейний фотопортрет, Цибульська підтвердила ці дані.

Після цього зірка тим не менше заявила, що більше не буде показувати свого коханого, так як він обирає не публічний образ життя, і просто зробив виключення для своєї дружини. Після цього чутки про роман між Дзідзьо та Ольгою Цибульською вщухли.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.