Ольга Сумська розповіла про стосунки із закоханим фанатом: ходив за нею по п’ятах і не соромився її чоловіка

Відома українська акторка Ольга Сумська вразила шанувальників розповіддю про свого ненормального шанувальника, який закохався настільки, що переслідував зірку.

Життя знаменитостей наповнено яскравими моментами, світлом софітів, визнанням, але у той самий час неймовірною напругою, критикою, а також нездоровою увагою та коханням до них. Більшість зірок прекрасно знає про що йде мова. Це стосується як голівудських особистостей, так і знаменитостей окремих країн.

В Україні, наприклад, регулярно з’являються новини про те, що чергова співачка або акторка стала ціллю якогось переслідувача. Таке відбувалося і з Ольгою В’ячеславівною, нав’язливий прихильник якої перейшов межі та пустився берега.

Ольга Сумська розповіла про стосунки із закоханим фанатом

Сумісність Борисюка і Сумської
Ольга Сумська розповіла про стосунки із закоханим фанатом

Спочатку фанат писав їй у соціальних мережах. Сумська нічого не запідозрила, адже чоловік був чемний. Проте вона всерйоз стурбувалася, коли той почав пропонувати їй особисту зустріч, називаючи місця, де Ольга часто буває. При цьому героя нашої статті абсолютно не бентежив той факт, що Ольга В’ячеславівна, наприклад, заміжня, а значить у неї є кохана людина, а також за неї є кому постояти.

Дійшло до того, що одного разу нав’язливий шанувальник навіть підстеріг її біля будинку. Як і чим закінчилася зустріч – невідомо, але згодом фанат відстав.

Примітно, що у Ольги В’ячеславівни Сумської дійсно доволі захоплена публіка. Поглинені її талантом та образами, шанувальники назавжди залишаються вірними своєму кумиру. Вони регулярно відвідують її вистави, з великим задоволенням дивляться фільми за участі Ольги В’ячеславівни, а також обожнюють її дубляж.

Втім, далеко не кожне захоплення творчістю не переростає у одержимість. Судячи з усього, фанат Сумської не зміг знайти баланс та золоту середину, і дозволив собі набагато більше.

Нагадуємо, що не так давно Злата Огнєвіч потрапила в дуже неприємну ситуацію через хейтера. Так, за співачкою слідкував чоловік середнього віку, а також дозволяв собі принижувати її на людях та ображати зірку. Врешті-решт, співачці довелося звернутися до правоохоронних органів, які притягнули його до відповідальності за переслідування.

Схожі статті