Арсен Мірзоян розповів, хто з колег українського шоу-бізнесу його надихає: і це не Ніна Матвієнко

Арсен Мірзоян відомий український співак, який став відомим завдяки участі у талант-шоу "Голос країни" разом зі своєю майбутньою дружиною Антоніною Матвієнко.

Арсен має дуже цікавий стиль виконання, його пісні дійсно торкаються душі, оскільки пишуться від душі. У своїй творчості Мірзоян обирає бути чесним та відвертим. Він не приховує свої почуття, адже саме вони дозволяють йому бути чесним зі своїми прихильниками. Адже для кожного артиста важливо бути відданим своїй професії, тому саме цього вони й потребують від своєї аудиторії.

Мірзоян з дружиною
Мірзоян з дружиною

Шлях Мірзояна почався неочікувано навіть для нього самого, адже до “Голосу” чоловік працював на заводі й насолоджувався своїм сімейним життям. А, як відомо, у чоловіка є колишня дружина Анна та два сини. Тоді для Арсена його життя було майже ідеальним. Проте через знайомство з Тонею Матвієнко Арсен повністю змінив своє життя.

І вже багато років чоловік є справжньою зіркою українського шоу-бізнесу. Він має свій стиль подачі та певний романтизм. Тож, його творчість може когось надихати і навіть лікувати душевні рани.

А от сам Арсен також шукає натхнення у піснях своїх колег, і це зовсім не дивно, адже він має вчитися у найкращих, щось переймати від гуру української музики. Саме тому він виділяє для себе кількох артистів, які дійсно надихають його на нові звершення у музичній кар’єрі.

В інтерв’ю Арсен зізнався, що його надихає творчість Святослава Вакарчука, Андрія Хливнюка та молодої артистки Джері Хейл.

Арсен Мірзоян влаштовує караоке не на майдані
Арсен Мірзоян зізнався, хто його надихає

Ці імена не дивують, оскільки Святослав Вакарчук має багаторічний досвід та неабиякий талант. І його пісні насправді надихають. А от Андрій Хливнюк теж неймовірно талановита людина, яка пише щемливі пісні та надихає українців і в тому числі Арсена Мірзояна. Джері Хейл молода, амбіційна і дуже талановита співачка, яка пише цікаві пісні та може надихати на свою творчість.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.