“Люблю тебе”: Маша Єфросиніна чуттєво привітала своє кохання з днем народження – молодий красень з шоу-бізнесу

Відома телеведуча України, а також громадська діячка Маша Єфросиніна привітала музичного виконавця Артема Пивоварова з його днем народження й зізналася чоловіку в коханні.

Маша Єфросиніна – знаменитість зі стальним характером та витримкою, адже жінка активно захищає інформаційний фронт в мережі, де намагається кожного дня розповідати світу, що насправді відбувається в Україні.

Телеведуча зізнається, як і кожен громадянин своєї країни довго перебувала у стресі та напрузі й нині пропрацьовує власні проблеми з фахівцями психології. Чоловік зірки, Єгор Соболєв наразі перебуває в лавах ЗСУ, тому Єфросиніна добре розуміє українських жінок та матерів, які чекають на повернення додому найрідніших.

Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим

Проте намагається займатися улюбленою справою життя та шукати позитив у будь-яких дрібницях. Нещодавно Маша Єфросиніна привітала свого друга, відомого співака України Артема Пивоварова з його днем народження, присвятивши допис виконавцю, з найщирішими побажаннями.

“Люблю тебе за твій талант! Люблю за те, як ти створюєш вічне та пронизливе! Люблю за твоє вміння дружити!! З днем народження ні на кого не схожий, мій друг”, – зворушливо написала Єфросиніна.

Маша Єфросиніна чуттєво привітала своє кохання з днем народження

Спільний трек співака Артема Пивоварова та знаменитої ведучої Маші Єфросиніної “Люблю” залишив позитивний відгук у багатьох поціновувачів якісної української музики. Тепер героїня нашого матеріалу здійснила ще одне бажання – записати пісню та відчути себе в ролі співачки. Зірка у музичній формі зачитала вірш одного з твору Михайла Семенка “Сон” й публіка залишилися задоволеною від результату.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.