Донька ревізора Фреймут Злата Мітчелл в чотирьох світлинах показала, чим займається в житті – етикет не вивчає

Відома донька не менш відомої ревізорки Ольги Фреймут Злата Мітчелл розповіла публіці про свої улюблені заняття та прагнення залишатися жити в Каліфорнії.

Життя дітей українських знаменитостей нерідко цікавило публіку, адже багатьом громадянам цікаво дізнатися, як улюблена знаменитість виховала своїх нащадків. 17-річна Злата Мітчелл ладна робити все наперекір правилам суспільства, адже, попри те, що матуся є прикладним ревізором та сучасним викладачем етикету, її донька слідувати цим правилам, схоже, не збирається.

Злата Мітчелл в чотирьох світлинах показала, чим займається в житті

Відомо, що старша дитина Ольги Фреймут обожнює подорожувати, вивчати нові місця й висвітлювати це у своєму блозі. З початку повномасштабної війни дівчина мешкає в Лондоні й розповіла користувачам соціальної мережі Instagram, чим ще полюбляє займатися у звичному житті: вчитися, знімати, працювати над портфоліо, танцювати, викладати, знайомитися, їздити в ЛА, подорожувати на канікулах, де все це підтвердила в 4 опублікованих фото.

Також на одне з питань від підписників, де 17-річна Мітчелл планує жити, вона відповіла, що прагне залишитися проживати в Каліфорнії, однак вважає своїм рідним містом столицю України – Київ. Ба більше, в майбутньому вона не проти, аби її діти якусь частину свого дитинства теж провели на українській землі. Також заінтригувала, що кар’єру, яку обирає змусить її жити по всьому світу, тому до цього вона готова.

Донька ревізора Фреймут Злата Мітчелл в чотирьох світлинах показала, чим займається в житті

Нагадаємо, що батьком дівчини є британець Ніл Мітчелл, з яким Фреймут познайомилася, бувши в Лондоні. Ревізорка запевняє, що її підкорили галантні манери кавалера, а от побут показав його справжнє обличчя, тому вагітною жінка повернулася до Києва, де й почала будувати кар’єру мрії.

Схожі статті

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.