Переможець “МастерШеф” Олександр Цвігун розповів, як склалося його життя: з руки годував Мартиновську устрицею

Олександр Цвігун став один з найцікавіших та наймолодших переможців за всю багаторічну та цікаву історію кулінарного й легендарного проєкту "МастерШеф".

Спочатку хлопець прийшов доводили свій гарний рівень на довгий сезон професіоналів. Адже попри його зовсім юний вік хлопець іде мав великий багаж досвіду та знань. Для Цвігуна на першому місці завжди був саморозвиток, він постійно читав якусь професійну літературу, намагався щось нове спробувати приготувати та вигадали, і це йому вдавалося.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Олександр Цвігун
Олександр Цвігун

Сашко був доволі закритим, оскільки він багато навчався. Хоча на проєкті він знайшов для себе однодумців і показав, як круто працюють його нестандартні ідеї. Саме тому до нього тягнулися інші учасники, вони хотіли з ним бути в одній команді, яка майже завжди отримувала перемогу.

Саша ніколи не здавався, він завжди чітко йшов туди, де, на його думку було чому навчитися. І він навіть завоював повагу суддів Ектора Хіменеса-Браво, Володимира Ярославського та Ольгу Мартиновську. Вони завжди дивувалися звідки у Сашка такий ентузіазм і наснага до нових знань.

Цвігун дів рази потрапляв у фінал. Щоправда, один раз він отримав поразку, проте зміг погодувати Олю Мартиновську з рук. Це було дуже цікаво, адже судді мали їсти із заплющеними очима, тому Саша вирішив, що їх потрібно годувати, але на цю авантюру погодилась лише Оля і скуштувала з його рук устрицю.

Цвігун годує Мартиновську
Цвігун годує Мартиновську

Та коли Цвігун прийшов на Битву сезонів, цей випадок ніхто не забув. І сама ж Мартиновська часто його пригадувала, бо це була справжня історична подія на шоу та у житті судді. Але в новому сезоні Сашко вже виріс, став більш серйозним та уважним, розкрив свої нові кулінарні таланти. Але все одно літав у власних думках та рецептах.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.