“Позорисько”: Олег Винник осоромився невдалим поверненням до фанатів і вразив неочікуваною новиною

Легендарний український виконавець Олег Винник вперше за рік зробив публікацію у своїх соціальних мережах, чим викликав доволі неоднозначну реакцію.

Як відомо, незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник скасував декілька концертів, посилаючись на поганий стан здоров’я. Тоді піар–відділ артиста повідомляв про те, що усі квитки дійсні, але виступи переносяться приблизно на півроку. Звісно, весною 2022-го навіть і мови не могло йти про концерти.

Того ж року артист втік з України та осів у Німеччині, звідки не виходив на зв’язок зі своїми шанувальниками. Фанати терпляче чекали на повернення зірки, але цього не відбувалося. Натомість його юрист повідомила про те, що зірка перебуває за кордоном, де проходить лікування. Діагноз названий не був.

Олег Винник осоромився невдалим поверненням

Олег не просто не виходив в люди, але і навіть не витрачав свій час на введення особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, де він міг би тримати зв’язок з аудиторією. І лише нещодавно на його особистій сторінці в Instagram були видалені усі публікації. Натомість з’явився пост про квитки, які українці не змогли використати за призначенням.

Олег Винник осоромився невдалим поверненням

Так, повелитель вовчиць повідомив, що вони не залишаються дійсними і незабаром усі бажаючі зможуть забрати свої гроші.

Олег Винник осоромився невдалим поверненням

Тим не менш, публіка відреагувала дуже агресивно та гнівно, показуючи виконавцю у весь спектр емоцій, який викликало дане звернення.

Олег Винник осоромився невдалим поверненням

Так чи інакше, критичні коментарі Олег не видаляє, але й не відповідає на них.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому зірка розірвав контракт зі своїм продюсером Олександром Горбенко, з яким він співпрацював більше 15 років. Чоловіків поєднувала не тільки спільна справа, але й релігія: свого часу Винник похрестив продюсера.

Не так давно Олександр заявив, що права на композиції його колишнього підопічного належать йому. Втім, Олег не згодний з даною тезою і в своєму інтерв’ю заявив, що закон повністю на його стороні, і він не розумію, чому Горбенко взагалі дозволив собі таке висловлювання публічно.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.