З Карпачовим купила квартиру, а з Павліком поміняла три машини: успішний успіх Катерини Репяхової

Катерина Репяхова у свої 29 років вже досягла гарних результатів у всіх сферах життя. Дівчина має відомого зіркового чоловіка, машину, житло, сина та власний бізнес, а також блог.

Репяхова завжди прагнула кращого життя, оскільки вона виросла у звичайнісінькій родині. Саме тому вона з дитинства знала, що у дорослому віці буде жити у достатку. Так і виходить, адже нині Катя є відомою блогеркою та інфлюенсеркою. І до речі на своєму блозі дівчина доволі гарно заробляє, адже має величезну аудиторію, яка допомагає Каті бути в топі українських блогерів.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

Звісно, більший інтерес до дівчини приковує той факт, що вона є дружиною народного артиста Віктора Павліка. Він набагато старший за свою обраницю. А от їхнє знайомство було досить цікавим та багатоетапним. Спочатку Павлік приїхав до школи, в якій навчалась Катя, і вже тоді вона вирішила, що цей чоловік буде її. Так  і сталося, адже на одному з концертів Репяхова подарувала Віктору величезний букет, яким і пригорнула його увагу. І з того самого часу вони почали спілкуватися, зустрічатися та будувати відносини.

Але у житті Каті й були періоди, коли вона сама на все заробляла і шукала засоби для того, щоб жити у достатку. Колись давно дівчина мала квартиру у київській області в місті Вишневе, що знаходиться у районі Софіївської Борщагівки, а це лише 2 кілометри від Києва. Її Катерина придбала на гроші своєї сестри, які та дала їй у кредит.

А от всі три машини Катя купувала поетапно і за допомогою Дмитра Карпачова і Віктора Павліка.

“Перші дві смарт купили з концертних грошей з чоловіком. А Тайоту купила, продавши квартиру у Вишневому, яку купила з грошей, які заробила з Дімою Карпачовим. Ауді купила продавши тайоту – решта кредит, який наразі виплачую, працюючи блогером” – розповіла Репяхова.

Сторіс Репяхової

Отже, Репяхова змогла гарно влаштувати своє життя різними способами, які допомогли їй мати те, що у неї є зараз.

Схожі статті

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.