На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

У світ пластичних операцій Слава Камінська вступила, коли вийшла заміж за хірурга Едгара Камінського, і саме він зробив їій перші зміни на обличчі. Зірка охоче обговорювала це з публікою, і ніколи не приховувала свого захоплення даними методами підтримання своєї краси та молодості.

Вже незабаром стало відомо, що Камінська зробила собі декілька пластик, а пізніше, при розлученні, Едгар заявив, що причиною розставання стала захопленість його дружини цією темою.

Слава Камінська зробила нову пластичну операцію і показала результат

38-річна Слава Камінська нарешті досягла бажаного та покинула Україну
Слава Камінська зробила нову пластичну операцію і показала результат

Однак сама Слава заявляла, що насправді причиною розірвання стосунків були жінки в їхній сім’ї, які нібито не давали насолоджуватися щастям. Що саме з цього стало правдою достеменно невідомо, але навіть після цього співачка говорила про те, що не відхиляє можливість воззʼєднання з екс-обранцем.

Зараз артистка у Нідерландах разом з дітьми, але відсутність минулих доходів не відіграє ролі у ставленні зірки до пластичної хорології, адже нещодавно вона повідомила про новий крок на шляху до бездоганності.

Слава Камінська зробила нову пластичну операцію і показала результат

Зірка вийшла на зв’язок та опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію, на якій показалися одразу після хірургічного втручання. Але не без долі гумору.

Хоча насправді поверненням до цієї теми для Камінської послужила велика неприємність, яка сталася з нею: у Камінської луснув імплант.

Примітно, що співачка є далеко не єдиною представницею українського шоу-бізнесу, яка не приховує своєї любові до подібних процедур. Наприклад, Ірина Білик взагалі заявила, що мати великі гроші і не захоплюватися пластикою — це злочин. І так само співачка зізналася, що не збирається зупинятися на досягнутому і буде розглядати ще можливість різного удосконалення зовнішності.

Схожі статті