Олег Винник офіційно підтвердив, що одружений з Таюне та розповів про шлюб з нею: “Звісно, її звуть Тая”

Після повернення в медіа-простір України Олег Винник здивував не тільки зізнанням про своє життя за кордоном, але й про сімейний статус. Хто справжня дружина зірки?

Плітки про стосунки Олега Винника та його підлеглої, бек-вокалістки Квітки Таюне ходили досить довго. Однак, виконавець не визнавав їх, і публічно неодноразово спростовував чутки. Після сюжету на телебаченні, в якому журналісти поспілкувалися з колишніми односельчанами артиста ситуація кардинально змінилася: Олег неабияк розлютився, що преса влізла у його особисте життя, однак заперечувати отриману ними інформацію не наважився.

Олег Винник офіційно підтвердив, що одружений з Квіткою Таюне

Таюне та Олег Винник
Олег Винник офіційно підтвердив, що одружений з Квіткою Таюне

Позаочі Таїсія отримала статус “таємної дружини” зірки. Говорили також і про їхнього спільного сина Юліана. Нещодавно Олег завітав на ексклюзивне інтерв’ю у програму “Крупним планом”, де публічно визнав свої стосунки з Таїсією Сватко, підтвердив шлюб з нею, а також розповів деякі деталі їхнього спільного життя.

Де і з ким живе співачка Таюне
Олег Винник офіційно підтвердив, що одружений з Квіткою Таюне

“Таюне – це псевдонім, по-перше. По-друге, це та, про яку я співаю пісні. Звичайно, її звуть Тая. Мама її називала Таюне”, – коротко прокоментував Винник.

Зірка також розповів, що мріяв зробити великий подарунок для своєї коханої дружини, яка для нього завжди була великою підтримкою і навіть зараз є основною причиною, через яку він бореться зі своєю хворобою.

“Кілька років тому хотів подарувати квартиру одній дуже гарній людині, яка зі мною. Дружині, звичайно. Так, зараз усі будуть запитувати, як її звуть і так далі. Здогадайтеся з двох разів”

Мова зайшла і про сина артиста. За словами Олега він вивчає математику. Хлопець виріс доволі гуморним та психологічно зрілою людиною. До слави свого батька та заголовків у пресі він ставиться по-філософськи, хоча успадкував від свого батька любов до приватності.

Нагадуємо, що в мережі немає фотографій Юліана Винника, однак декілька років тому пресі вдалося сфотографувати родину під час відпочинку у Домінікані. На той момент хлопцю було приблизно 14 років. Крупним планом захопити його обличчя тим не менш не вдалося.

Схожі статті

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.