Олександра Заріцька показала, як гурт “KAZKA” зустрічають японці – з розмахом немов голлівудських зірок

Відома українська співачка Олександра Заріцька останнім часом стала широковідомою через власну концертну діяльність країнами світу, а ще через свою вроду та особисте життя.

Після 24 лютого українські артисти намагаються популяризувати культуру України в різних куточках світу, звичайно, не обходиться без постійних зборів коштів на співочих заходах та донатів на ЗСУ задля спільної перемоги.

Фронтвуменка гурту “KAZKA” Олександра Заріцька своєю вродою, красою й талантом зачаровує не тільки українську публіку, а й за межами рідної землі. Знаменитість схудла, взяла участь в танцювальному проєкті “Танці з зірками”, де довела, що жінка з пишними формами ладна граційно рухатися, а ще створювати гідну конкуренцію людям, у яких був досвід в танцях.

Олександра Заріцька
Олександра Заріцька

Якщо ж у кар’єрі дівчина звикла ділитися багатьма подробицями, то за перебіг особистого життя зізналася, буде розповідати прихильникам та пресі менше, адже живе за принципом: “Щастя любить тишу”. Наразі артистка отримала пропозицію руки та серця від коханого, музиканта-початківця, а також motion-дизайнера Павла Тараненка, і щасливо погодилася стати його дружиною.

Заріцька показала, як гурт KAZKA зустрічають японці

Довгі перельоти знаменитості далися взнаки, адже Саша не приховала – досить важко переналаштуватися, коли в столиці України вечір, а в Японії довга ніч. У своєму блозі жінка висвітлила теплу зустріч з японцями, які радісно вітали команду з приїздом в жовто-блакитних кольорах та українським прапором.

“Ми в Токіо! Зустрічають нас з розмахом! Навіть суперзірка Сугізо сан приїхав. Одразу з літака інтерв’ю і знімання для їх телебачення”, – повідомила Заріцька.

Олександра Заріцька показала, як гурт KAZKA зустрічають японці

Такі теплі приймання неабияк тішать співачку, адже таким чином, розуміємо  – отримуємо колосальну підтримку та любов від народу Японії, яка адресована всім українським громадянам.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?