Без Притули плаче: Леся Нікітюк зі сльозами на очах прокоментувала стосунки з іншим чоловіком з Нового каналу

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк зробила заяву стосовно історії про її бойфренда, який працював разом з нею на Новому каналі. Чи підтвердила зірка чутки?

Леся Нікітюк відноситься до тих зірок, які усіма можливими способами приховують правду про своє особисте життя. Про романи знаменитості невідомо нічого. А шанувальникам доводиться лише час від часу слухати натяки Лесі на те, ким же може бути її обранець.

Леся Нікітюк визначилася, в якому взутті піде заміж: сандалі з копитами підкорять будь-якого чоловіка
Леся Нікітюк прокоментувала чутки про її роман зі звукорежисером

Наприклад, незадовго до війни ведуча визнала, що перебуває у стосунках і підкреслила, що її молода людина доволі заможна.

Леся Нікітюк прокоментувала чутки про її роман зі звукорежисером

Однак, на днях блогер Богдан Беспалов вирішив відкрити цю завісу і заявив, що героїня нашої статті нібито зустрічалася зі звукорежисером, який працював разом з нею на Новому каналі. Мовляв, після початку повномасштабної війни в Україні він покинув телеведучу та виїхав за кордон. Також прозвучала теза, що саме завдяки цьому роману Лесю активно просували на телебаченні.

Леся Нікітюк прокоментувала чутки про її роман зі звукорежисером

І хоча зазвичай зірки повністю ігнорують подібні чутки Нікітюк раптом здивувала публікацією у відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якому розповіла про ці стосунки.

“Я перебувала у стосунках зі звукорежисером, чи то з телевізійним оператором. В нього був біполярний розлад. І ввечері я лягала спати зі звукорежисером, а прокидалася з оператором. Так ми троє і жили, – заінтригувала смішною розповіддю ведуча. – Справжній чоловік”, – заявила зірка.

Леся найдивовижнішам чином змогла переключитися зі сліз на посмішку, вразивши своїх підписників акторською майстерністю.

Нагадуємо, що минулого року партнер Лесі Нікітюк Сергій Притула вперше заявив про те, що не збирається повертатися після війни до розважального формату програм, а тому зірка залишилася без співведучого. Не так давно місце Притули зайняв новий шоумен Богдан Шелудяк.

Аудиторія вже активно звикає до нового тандему, хоча без сумнівно сумує за минулим ведучим. Колись через те ж саме проходила і Леся, яка замінила Фреймут та Варнаву.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.