Ніякий він не Макс Барських: яке справжнє ім’я співака, який був закоханий у Світлану Лободу до нестями

Макс Барських відомий український виконавець, автор пісень та композитор. Він став відомим завдяки телевізійному талант-шоу "Фабрика зірок".

У дуже влучний час хлопця і його талант помітив відомий режисер та кліп-мейкер Алан Бадоєв, який став його продюсером на довгі роки. Оскільки Макс сам пише пісні, працювати з ним одне задоволення, оскільки не треба витрачати час на пошуки авторів та підходящих пісень для образу Макса.

Макс Барських розповів, через що йому довелося пройти на
Макс Барських

Загалом майже кожна творча людина бере собі псевдонім аби краще звучати у колі своїх зіркових колег. Тому, не секрет, що й ім’я Макса Барських є несправжнім. Хоча звучить воно досить голосно та гарно запам’ятовується, адже воно коротке, цікаве та досить непросте. І саме тому кидається в око одразу ж.

Насправді ж Макса звати Бортник Микола Миколайович. Прізвище також не просте і його б також можна було запам’ятати, але хлопець вирішив, що йому більше пасує псевдонім. До речі на “Фабриці зірок” він вже був з новим ім’ям.

Кар’єра Барських злетіла дуже швидко, адже він завжди віддавався своїй справі повністю, цьому його навчив близький друг та продюсер Алан Бадоєв. За стільки років, які вони провели пліч-о-пліч, Макс і Алан стали одне для одного дуже близькими людьми.

Барських з самого малечку займався творчістю, у свої 12 років він написав першу пісню, яка повністю була написана англійською. Тоді пісні Макса чули лише родичі, але вони завжди хвалили хлопці і вважали, що він справжній талант. Можливо, саме ця віра родичів і посприяла тому, який шлях в житті обрав співак.

Яке справжнє ім'я Макса Барських
Яке справжнє ім’я Макса Барських

Тож, маленький колись Микола Бортник перетворився у дорослого і дуже талановитого Макса Барських, якого захоплююче слухають в Україні, Америці та в усьому світі.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?