Сергій Притула вперше прокоментував позицію Андрія Молочного, який втік в москву: “У голові не вкладається”

Відомий український телеведучий та волонтер Сергій Притула дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше прокоментував зраду свого колишнього друга Андрія Молочного.

Не так давно знаменитий український телеведучий Сергій Притула повідомив про те, що завершує свою кар’єру у сегменті розважального шоу. Однак, зірка не уточнив, чи збирається повністю вийти з телебачення. Судячи з усього, він так само користується великою популярністю і може знайти свою нішу у більш серйозних проєктах.

Після початку повномасштабної війни в Україні зірка зосередив усі свої сили на благодійності та зборах коштів. Про його діяльність дізналися далеко за кордоном, і ним надихалися інші волонтери.

Сергій Притула вперше прокоментував зраду Андрія Молочного

Але в біографії Сергія є і вельми неоднозначні фрагменти. Наприклад, тривала дружба та співпраця з Андрієм Молочним, який 2014 року втік до російської федерації і почав поливати брудом власну батьківщину.

Сергій Притула вперше прокоментував зраду Андрія Молочного. Актори під час зйомок Файна Юкрайна

Актор неодноразово опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram неоднозначні зізнання про Україну, які виводили його співвітчизників себе. Андрій відверто підтримував російську пропаганду, і демонстрував своє особливе ставлення до Дня Перемоги, про який не мовчав навіть тоді, коли у його рідній країні відбувалася війна.

“Людина досі не розуміє, що проблеми в її житті не через те, що я якісь вірші писав, а через те, що в такому віці вже давно варто було б зрозуміти, де світле, а де темне, і хто агресор. Жити в Україні і не мати проукраїнської позиції – в голові не вкладається”, –висловився Притула.

Куди зник Андрій Молочний з Файни Юкрайни
Сергій Притула вперше прокоментував зраду Андрія Молочного

Також Сергій уточнив, що не спілкувався зі своїм колегою по цеху аж 2010 року. Тобто про рішення переїхати до російської федерації Сергій навіть не здогадувався. Зараз телеведучий не приховує своїх прикрощів стосовно ситуації.

Однак не так давно між Андрієм та Сергієм сталася переписка. Втім в її основу лягли проблеми у житті Молочного. Предметом обговорення став вірш, в якому Сергій заявив, що Антон та Марічка розлучилися. Телеведучий впевнений, що його екс-друг досі не розуміє, в чому проблема насправді.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.