Молода дружина Віктора Павліка зі сльозами на очах вразила діагнозом їхнього маленького сина: “Пекло на землі”

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила про діагноз, який поставили її маленькому сину Михайлу.

Відома українська блогерка Катерина Репяхова активно показує своїм підписникам не тільки сімейне життя з Віктором Павліком, але й процеси, через які їй доводиться проходити разом зі своїм первістком Михайликом.

Свого часу зірка показувала користувачам, як проходила її вагітність, пологи, а також перші місяці материнства. Катерина не була жадібною на пораду та активно ділилася своїм досвідом.

Катя Репяхова розкрила діагноз її сина

Близько року тому користувачі мережі почали помічати, що Михайло досі не пробує говорити. Це спантеличило публіку і вони дали знати про свої підозри блогерці. Втім, Катерина заявила, що одразу панікувати не варто. Зірка спостерігала за спадкоємцем і 2023-го прийняла рішення, що необхідно звертатися до лікарів.

Катя Репяхова розкрила діагноз її сина

Однак, нещодавній її візит до спеціаліста дав не надію, а дуже її засмутив. Катерина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролики, в яких відверто засмучена говорила про усі неприємні речі, які їй довелося вислухати.

Прийом одразу ж був доволі стресовим для малюка, а сама Катерина підозрює, що її намагалися розвести на гроші.

“Мені такого наговорили, що я і досі шокована. Що під час вагітності я перенесла інфекцію або коронавірус, тому Міша не розмовляє… А ще у нього родова травма… Я шокована, мене залякали. А у виписці написано лише одне – затримка психо-мовного розвитку. Я нічим не хворіла під час вагітності, і на коронавірус теж”

Також дружина виконавця зазначила, що є висока імовірність, що їм доведеться рушати в Ізраїль, щоб пройти обстеження і можливо пройти лікування. На даний момент зіркова мама розгублена і не приховує свої сльози.

Нагадуємо, що Михайло Павлик — четверта дитина Віктора Франковича. Декілька років тому він втратив свого молодшого сина Павла, який тривалий час хворів на остеосаркому, а потім самостійно прийняв рішення припинити лікування та піти з життя. Втрата стала сильним випробовуванням для Віктора Франкович, а народження маленького сина допомогло повернути йому натхнення та наснагу.

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.