“Професійно обіграла”: Нікітюк вперше заговорила про обранця, який її зрадив – виправдатися не вийшло

Блогер Богдан Беспалов, який доповідає правду про таємниці українських знаменитостей, викрив інформацію про обранця Нікітюк, який її покинув на початку повномасштабної війни.

Нерідко зірки шоу-бізнесу майстерно приховують правду про особисте життя, однак знаходяться ті, хто здатен докопатися до істини за будь-яку ціну. Блогера Богдан Беспалова називають ще тим пліткарем, адже його YouTube-канал насичений тією інформацією, яку знаменитості роками приховували від публіки.

Історія про колишнього бойфренда Лесі Нікітюк, який її покинув, а до цього “пропихав” в усі шоу та проєкти, миттєво розлетілася мережею, однак телеведуча не змовчала та відповіла на цю інформацію у своєму блозі в Instagram.

Леся Нікітюк показалася, як виглядає зранку
Нікітюк вперше заговорила про обранця, який її зрадив

Зірка зі сльозами на очах майстерно обіграла ситуацію, але в кінці звернення до аудиторії додала, щоб ті не вірили пліткам. Богдан Беспалов заявив, що знаменитість професійно вийшла з цієї ситуації з ноткою гумору й примудрилася прорекламувати туш одного українського бренду, який, до речі не вийшов з ринку росії. Тому, Беспалов знову звернувся до Нікітюк, як їй робити рекламу тим, хто досі продає свій товар на території російської федерації.

“Леся Нікітюк дуже професійно обіграла ситуацію ще й туди засунула рекламну інтеграцію, туш Sister’s Aroma. Як мінімум свою продукцію бренд продовжує продавати у рф. Тож, Лесю, чекаємо від тебе відповіді, ти теж відповіси жартома на це раз?”, – зазначив блогер Богдан Беспалов.

Нагадаємо, за словами Богдана Беспалова, Нікітюк досить довгий час перебувала у стосунках з впливовим чоловіком з шоубізнесу. Сама ж Леся вже розраховувала стати його дружиною, народити дітей та будувати подальші плани на майбутнє, але на початку повномасштабної війни, чоловік нібито втік за кордон та припинив спілкування з телеведучою.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.