Фреймут після еміграції з України показала зовнішній вигляд: зняла оверсайз, згадала за етикет і вдягла сукню

Манірна та стримана Ольга Фреймут отримала знаковий статус головної ревізорки країни, який назавжди змінив її життя, подарував неабиякі статки, славу та суспільне визнання.

Медійне життя Ольги Фреймут з 2018 року поставлено на паузу, адже після гучного повернення до Нового каналу, нові проєкти не принесли бажаного успіху, тому жінка з головою занурилася в етикет та письменницьку діяльність.

Втім, згодом зізналася, що піти з Нового каналу була її фатальна помилка, яка коштувала Фреймут тієї слави та кар’єри, де вона відчувала себе, як риба у воді. Тепер жінка запевняє, якщо і повертатися до медійної сфери, то тільки з подібною роботою перевіряльниці українського сервісу в громадських закладах та готелях.

Ревізора Ольгу Фреймут взяв за руку імпозантний дідусь, а вона і не проти
Фреймут після еміграції з України показала зовнішній вигляд

Після 24 лютого знаменитість з блискавичним знанням іноземної мови перебралася жити до Лондона, де познайомилася з батьком її першої дитини, 17-річної Злати Мітчелл. Там ревізорка ходить до світських заходів, надає уроки етикету у нових відео та демонструє, як змінилася за цей період часу.

Після зручного стильного образу оверсайз, жінка оприлюднила новий лук в галантному стилі, як годиться справжній леді, яка пропагандує важливість етикету та манірних звичок.

Ольга Фреймут похизувалася діловим одягом та вразила молодим виглядом. Біла блуза, довга чорна спідниця, білі кросівки, а також яскрава червона помада відразу впадають в око. Здавалося, що після 40 жінки зазнають кардинальних змін у зовнішності, однак Фреймут у свої 41 доводить, що правильний спосіб життя, догляд за собою творить дива.

Фреймут після еміграції з України показала зовнішній вигляд

Нагадаємо, що Фреймут заміжня за генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотком з 2017 року. Зірка мала чимало невдалих стосунків, зокрема з батьком Злати, корінним британцем Нілом Мітчеллом. Також ревізорці неодноразово приписували службовий роман з ексколегою Сергієм Притулою, який нині став волонтером та покинув роботу на телебаченні.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.