Зрадив одну, забрав будинок в іншої: Полтавська згадала за колишніх Остапчука та їхню ворожнечу – “Так легше”

Український телеведучий Володимир Остапчук своїми скандальними розлученнями досі залишається на слуху у пересічних громадян, адже мирно розійтися з колишніми жінками не вдалося.

У новому випуску YouTube-проєкту “Мекнув-питайте” Володимир Остапчук разом з зірковими гостями – музичним виконавцем Віктором Павліком та холостяком Микитою Добриніним обговорювали тему колишніх, яка є знайомою кожному з них.

Віктор Павлік має четверту дружину, тому тричі розлучався та переживав цей непростий етап в житті. А от Микита Добринін побудував стосунки після закінчення реаліті-шоу “Холостяк-9”, з переможницею Дашею Квітковою, однак у 2023 році пара оголосила про розрив їхнього шлюбу.

Нова дружина Остапчука, 23-річна журналістка Катерина Полтавська знову згадала за попередніх жінок свого коханого та їхні непрості взаємини. Дівчина переконана, що після розриву відносин дівчатам простіше вважати своїх колишніх поганими, аби виправдати своє негативне ставлення до них.

Катя Полтавська згадала за колишніх Остапчука та їхню ворожнечу

“Я вважаю, що це виправдання для себе, бо колишній поганий і я тому з ним розійшлася. Ну так легше переживати розставання, тому що, якщо ти будеш продовжувати думати, що він класний, то типу, чому я втратила ці стосунки”, – зазначила за кадром Полтавська.

Катя Полтавська згадала за колишніх Остапчука та їхню ворожнечу

Таким чином, Катерина натякнула, чому Володимир має негативні взаємини після розлучення з обома жінка. Перша дружина Олена Войченко публічно звинуватила у зрадах ексчоловіка, а друга кохана, нотаріус Христина Горняк досі не змогла домовитися з колишнім за поділ спільного нажитого майна.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Катя Полтавська згадала за колишніх Остапчука та їхню ворожнечу

Володимир Остапчук переконаний, що дружба між колишніми – річ неможлива, якщо вас не пов’язують спільні діти. В такому випадку слід будувати здорові батьківські стосунки, аби не зашкодити своїм дітям.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.