Колишня дружина Остапчука досягла бажаного: Горняк покидає Україну та вирушає в затяжну дорогу – “Поїхали”

Юристка Христина Горняк з початку повномасштабної війни проживає на дві країни, втім ніколи не забуває за Україну й завжди повертається на рідну спадщину.

Нотаріус Христина Горняк намагається радіти життю, попри всі негаразди, на її шляху. Після розлучення з Володимиром Остапчуком у 2022 році для неї настав новий етап – юристка, сама того не підозрюючи, отримала чималу аудиторію в соціальних мережах, які уважно спостерігають за перебігом її любовного сюжету після скандального розриву стосунків з шоуменом.

Утім, це не єдина проблема красуні. Лікарі поставили Христині Горняк діагноз – атрофія лоханок лівої нирки. Зізналася, що ця хвороба не проявлялася ніяк, адже всі аналізи були, як в абсолютно здорової людини. Наразі фахівці запевняють, що Христина може жити, як здорова людина з однією ниркою, яка здатна опрацьовувати набагато більше, чим потрібно.

Син Софії Ротару кинув оком на Христину Горняк
Горняк покидає Україну та вирушає в затяжну дорогу

Після грандіозної вечірки “ORA”, яку Христина Горняк організувала задля благодійної діяльності, жінка повідомила про повернення до Відня, в якому паралельно продовжує жити на період війни в Україні. На юристку чекає довгий шлях, аби дістатися кінцевої зупинки маршруту.

“Так гарно провела час тут в Києві. Стільки усього зробила, стільки разом корисного ми з вами побачили, всюди побувала, час і поїхати до Відня! Знайти квиток було складно, але поїхали. Попереду мене чекає: Ужгород, Дебрецен, Відень”, – повідомила Христина.

Горняк покидає Україну та вирушає в затяжну дорогу

Нагадаємо, що проєкт ORA – мотиваційний простір, який створений Христиною для натхнення сучасних жінок, які вчаться любити себе, шукають своє покликання та прагнуть дізнатися щось нове в різних сферах діяльності.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.