Покинув нову красуню-дружину заради 12-річної дочки від Ані Лорак: Мурат Налчаджиоглу зробив вибір

Колишній чоловік знаменитої російської співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу здивував раптовою заявою про свою поїздку з дочкою. Що сталося в родині?

Хоча Ані Лорак спочатку неабияк приховувала свій роман з турецьким бізнесменом Муратом, незабаром вона не тільки відкрилася публіці, але і зробила з цих стосунків своєрідний піар, адже і глядачам було неймовірно цікавий цей тандем, який у багатьох сенсах здавався ідеальним. Але часто картинка буває дуже оманливою.

Після серії новин про невірність чоловіка стало відомо, що Мурат дійсно зраджував Кароліні, і неодноразово. Шлюб дав тріщину, а пара прийняла рішення розʼїхатися. Спільна дочка Софія залишилася жити з матір’ю у Підмосков’ї.

Мурат Налчаджиоглу рушив у подорож з дочкою від Ані Лорак

Падчерка Мурата Наладжиоглу перевершила його рідну дочку від Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу рушив у подорож з дочкою від Ані Лорак

Софія звикла до публічного образу життя, камер та уваги від публіки. Ані Лорак неодноразово виводила її на сцену, а також познайомила її з вершками російської еліти.

Стосунки з батьком налагодилося пізніше, коли Мурат зміг розібратися зі своїми документами та приїжджати до донечки. А подорослішавши, Софія змогла сама навідувати тата. Так, останні декілька років саме спадкоємиця турецького бізнесмена активно прилітає до родичів в Туреччину, де бачиться з бабусею, тітками та батьком.

Мурат Налчаджиоглу рушив у подорож з дочкою від Ані Лорак

На початку літа Мурат знову одружився. Його обраницею стала візажистка на ім’я Лілія. У жінки також підростає дочка, з якою Софія знайшла спільну мову. Медовий місяць сім’я провела разом на батьківщині бізнесмена. Але нещодавно він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що покинув свою обраницю та рушив у поїздку з рідною дочкою вдвох.

Яку країну вони обрали для візиту достеменно невідомо, але навряд це російська федерація, так як Мурат неодноразово говорив про свою політичну позицію. Чоловік також показав, як вони з дочкою прибули в аеропорт та готувалися до посадки.

Обидва виглядали дуже щасливими та задоволеними часом, який вони провели разом. Є висока імовірність того, що Ані Лорак приєднається до них, адже Кароліна неодноразово практикувала даний формат відпочинку.

Схожі статті

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..