“Стрімко змінююсь”: Олена Кравець розповіла про те, що не подобається у зовнішності – важко приймає нову себе

Відома гумористка, акторка та телеведуча Олена Кравець відверто розповіла, як війна змінила її життя та вплинула на прийняття себе та змін, які спіткали знаменитість після 24 лютого.

“Квартальна” дружина Президента України Володимира Зеленська Олена Кравець відверто зазначила, що незадоволена собою після 24 лютого, адже помітила, що стала зовсім іншою і ззовні, і внутрішньо.

Гумористка запевняє, що з початку повномасштабного вторгнення вона зрозуміла, що життя українців точно не повернеться в минуле, тому відразу помітила, як стрімко почалася змінюватися: в обличчі, рівні тіла, поставі, в погляді, назвавши це процесом “дорослішання”.

Коли прийшло усвідомлення всіх змін, зірка зізналася, що перестала себе сприймати, впізнати власний образ в дзеркалі та взагалі не знала, що робити з оновленою собою. Час йшов, війна набирала нових обертів, тому жінка була в повному розпачі. Додала, що на тлі стресу та постійних переживань, повномасштабне вторгнення залишило свій слід на стані шкіри обличчя, поставі та ході.

Олена Кравець
Олена Кравець розповіла про те, що не подобається у зовнішності

Однак гумористка змогла впоратися із собою, своїми змінами, почала приймати себе, кожного дня намагається доглядати за власною красою та займатися улюбленою справою життя.

Війна акторці дала поштовх для пошуку нової “я”, тому жінка вирішила покинути команду “Квартал-95” та розпочати роботу телеведучої свого проєкту “Тихий вечір”. Каже, що це була її давня мрія, проте Кравець боялася невдач, полишити хорошу роботу, розпочинати щось з нуля в зовсім нетиповій, але цікавій ролі.

“Тихий вечір” – легка та спокійна розмова в невимушеній атмосфері про важливі та актуальні речі для багатьох українців. Героями програми стають відомі артисти, волонтери, державні службовці, справжні герої, відомі політики та багато інших особистостей.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.