Вийшла на новий рівень: Осадча взяла інтервʼю у першої леді Зеленської – допомагають дітям та хочуть усиновити

Відома українська журналістка Катерина Осадча взяла інтерв'ю у першої леді України Олени Зеленської задля обговорення питань в новому соціальному проєкті про усиновлення дітей.

Днями Катерина Осадча розповіла про розвиток нового проєкту, а також анонсувала, що в п’яти епізодах команда надасть усі відповіді на питання від українських сімей, які хочуть всиновити дитину.

Нещодавно телеведуча 1+1 Катерина Осадча поспілкувалася з першою леді Оленою Зеленською в рамках документального проєкту “Родина для кожної дитини”, який створений спільно з ЮНІСЕФ, залучившись підтримкою Міністерства соціальної політики. Як і обіцяла команда, впродовж 5 випусків українці отримають детальні вказівки для того, аби  подарувати дітям нову сім’ю.

Осадча взяла інтервʼю у першої леді Зеленської

Олена Зеленська під час розмови наголосила, що ми всі маємо бути готовими змінитися, подорослішати й найголовніше в складній ситуації громадяни мають підставити плече допомоги та вміти згуртуватися.

Додала, треба змінювати своє ставлення і до родин, які наважилися на відповідальний крок, взявши кровно чужу дитину, адже ці люди заслуговують на окрему шану та подяку.

У першому епізоді Осадча разом з експертами обговорили форми сімейного виховання, розвиток українських інтернатів, чому є сім’ї, які хочуть взяти малюка з дитячого будинку, але процес усиновлення рухається повільними темпами. Чутливим завершенням випуску стала сім’я з 12 дітей, яка постала як приклад дитячого будинку сімейного типу, що є кращим варіантом за звичайний інтернат.

Команда додала, що соціальний проєкт про всиновлення дитини створений для розвіяння неправдивої інформації про теми опіки, піклування над дітьми, а ще це прекрасна можливість почути відповіді на поширені питання по догляду для майбутнього покоління.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.