Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

Як відомо, після смерті свого чоловіка Євгена Тіна Кароль довго не могла прийти до тями, але змогла вмістити увесь свій біль та горе у репертуар, який приніс він небувалу популярність.

Але у своїх інтерв’ю артистка зізнавалася, що єдина причина, яка тримала її при житті — це її син, якого вона мала виростити та викохати, адже він був зовсім маленьким.

Тіна Кароль поділилася особистим зізнанням

Тіна Кароль поділилася особистим зізнанням

Декілька років тому співачка тим не менше заявила про нову еру у своєму житті. Вона зізналася, що готова до нового кохання, а також визнала: насправді б дуже хотіла народити дочку.

Мабуть саме тому відео її шанувальниці знайшла в ній такий відгук. Нещодавно Тіна опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання своєї фанатки у тому, що колись, слухаючи пісні Кароль, вона лише мріяла про те, що в неї з’явиться донечка, а тепер вони разом насолоджуються її музикою.

Тіна Кароль поділилася особистим зізнанням. Скріншот особистої сторінки зірки

Зі своєї сторони артистка не стала додавати жодних коментарів, і просто показала публіці, які в неї пошановувачі.

Нагадуємо, що не так давно прийшов кінець чуткам про роман Тіни Кароль з Даном Баланом. Так, зірка вперше за багато років публічно звернувся до фанатів артистки і заявив, що вони псують життя його сім’ї.

За його словами, насправді між ним та колегою ніколи не було близьких стосунків, а усе що відбувається в соціальних мережах лише вигадка фанатів, які не хочуть подивитися в очі реальності. Співачка на це ніяк не відреагувала, але вже наступного дня презентувала свій новий трек, в якому постала в образі стерви.

Цікаво, що це вже не вперше Тіна Кароль підбирає дату реалізу своїх треків, коли навколо неї йде інформаційний шум, а зірки висловлюється на її рахунок.

Схожі статті