Настя Каменських вразила публічною заявою після новини про зради Потапа: “Треба вчитися довіряти”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше поділилася з аудиторією своїми проблемами емоційного спектру. Виявляється, співачка вимушена боротися з собою.

З часом Настя Каменських все більше відкривається своїй аудиторії. Зокрема публікації у її особистому блозі змінюються з розважальних, в яких вона показувала свій розкішний образ життя та ідеальну картинку взаємин з чоловіком, на правдиві пости про те, з якими труднощами артистка вимушена зіштовхуватися щодня.

Так, ще два роки тому Настя вперше зізналася, що має панічні атаки і зрозуміла, наскільки недооцінювали фактор психологічного здоров’я, вважаючи, що всі навкруги занадто драматизують.

Настя Каменських вразила публічною заявою

Настя Каменських вперше розповіла про свою залежність
Настя Каменських вразила публічною заявою

У період війни артистка робила набагато менше контенту. На це сприяли і неймовірна зайнятість зірки, і постійна критика від публіки, яка була не задоволена поведінкою Каменських.

Але Настя прийняла рішення і надалі відкриватися своїм фанатом. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання в тому, що має проблеми з контролем. Виконавиця відчуває, що має контролювати усе навкруги і це створює їй серйозні проблеми.

Настя Каменських вразила публічною заявою

Також артистка поцікавилася у своїх підписників, чи мають вони схожі проблеми, що думають на цей рахунок та як справляються з бажанням контролювати усіх та все.

В одному думки користувачів точно збіглися: така ментальність неймовірно виснажує, а також псує взаємодію з іншими людьми.

Нагадуємо, що не так давно навколо Потапа та Насті Каменських прогримів гучний скандал. Колишня підопічна продюсера Євгенія Горда привселюдно звинуватила його у подружніх зрадах дружині. Виконавиця запевняє, що репер схиляв її до близьких стосунків в обмін на успішну кар’єру на українській естраді. І хоча Євгенія погодилася, Потап свою частину договору не виконав. Свої публікації з викриттям зіркової пари дівчина робила зі Сполучених Штатів Америки і не приховувала того факту, що це серйозно посприяло у питанні оприлюднення цієї історії. Мовляв, так як вона далеко, боятися їй немає чого і вона може заговорити вголос про те, що пережила. Настя Каменських у публічному коментарі заявила, що не вірить розказане.

Схожі статті

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.