Продюсер Володимир Завадюк розповів, коли насправді Надя Дорофєєва вийшла за Мішу Кацуріна: побралися давно

Знаменитий український продюсер Володимир Завадюк розповів, коли ж насправді відбулося нашумівше весілля Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна.

На початку літа знаменитий український блогер Богдаг Беспалов повідомив про те, що нібито Надя Дорофєєва та Міша Кацурін одружилися. Чоловік заявив, що церемонія пройшла цілком таємно, а знімати було заборонено.

Навколо даної новини було багато гаміру. Зокрема Володимир Дантес заявив, що його обов’язково б запросили на торжество, а тому він точно впевнений, що його не було.

Володимир Завадюк розповів, коли відбулося весілля Дорофєєвої та Кацуріна

Але в середині липня пара оприлюднила на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram фотографію, на яких обидва постали у весільних вбраннях. Надя та Міша показували руки, на яких знаходилися обручки.

Як Кацурін та Дорофєєва приховали власне весілля, коли їх викрили – Дьомін заплутав
Володимир Завадюк розповів, коли відбулося весілля Дорофєєвої та Кацуріна

Примітно, що пара обрала доволі незвичайні образи: Надя одягла муслінову сукню з мереживом, а Міша прийшов у картузі та кросівках.

Володимир Завадюк розповів, коли відбулося весілля Дорофєєвої та Кацуріна

Після того, як молодята оприлюднили ексклюзивні кадри за ними послідували і гості, які також почали активно оприлюднювати фотографії. Зокрема серед них був знаменитий продюсер Володимир Завадюк.

У дописі до публікації він повідомив, коли ж насправді відбулося торжество.

“Як важко було мовчати місяць і знати, що ця світлина є тільки в лептопі Дорофєєвої. З весіллям вас ще раз. P.S. Кохання та сміливість завжди перемагають”, – написав Завадюк.

Раніше з’являлася інформація про те, що весілля Дорофєєвої та Кацуріна святкували у Києві, у ресторані “Курені”. Нібито гостям заклеювали камери на телефонах, щоб ті нічого не знімали і не викладали в соцмережі.

Згодом пару заскочили під час підпису документів у відділенні ЦНАПу. Одразу ж на думку спала саме бюрократія пов’язана зі зміною прізвища. Увесь цей час Надя та Міша мовчали та жодним чином не реагували на всі чутки, які розгорнулася навколо них.

А в свою чергу Слава Дьомін лише навпаки заплутав своїх глядачів, заявивши, що Надя нібито просто підписувала документи стосовно їхнього майна з Дантесом.

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.