Марія Яремчук зізналася, що закохалася в чоловіка, старшого на 26 років: Пономарьов кусає лікті, бо це не він

Знаменита українська співачка Марія Яремчук розповіла неймовірні деталі зі свого дитинства. У кого була закохана зірка і чим все закінчилося?

Коли Марія Яремчук активно виступала на сцені, вона неабияк ревно ставилася до питань власної приватності. Зірка не розповідала журналістам про свої романи та не задовільняла цікавість глядачів у питаннях, що стосуються її особистого життя.

Марія Яремчук зізналася, що закохалася в чоловіка

І хоча артистку постійно підозрювали у найрізноманітніших романах, особливо з Олександром Пономарьовим, щось з’ясувати пресі так і не вдалося.

Стало відомо, куди зникла Марія Яремчук та що про це знає Олександр Пономарьов
Марія Яремчук зізналася, що закохалася в чоловіка

Натомість Марія Назарівна була щедрою на інформацію, що стосувалася її дитинства. Артистка розповідала не тільки про свого батька, братів, любов до музики та мрії, але й про романтичні почуття, які мала до інших чоловіків. Втім, маленьку Яремчук цікавили здебільшого зрілі джентельмени.

“Леонардо Ді Капріо – це було моє перше кохання! У мене була касета з фільмом “Титанік”, вона дивилася 2-3 рази на день. Можу розповісти про своє перше кохання не з екрану, це був Петя. Це друг чоловіка моєї сестри, йому було 31, а мені – 5 років, я була неймовірно закохана в нього. Не могла ні їсти, ні спати, він розбив мені серце, коли на одному весіллі, за давньою українською традицією, цілувався з дружкою” – зізналася Яремчук у програмі ” Lilu 18+” на каналі “O-TV”.

Марія Яремчук підкорила мережу образом у білій сукні з хусткою
Марія Яремчук зізналася, що закохалася в чоловіка

Примітно, що зараз Яремчук веде абсолютно закритий образ життя. Зірка декілька років тому завершила сценічну кар’єру через фобію публічних виступів. Співачка чесно зізналася, що ставить своє психічне здоров’я понад усе, а тому вимушена займатися музикою лише для задоволення, а заробляти гроші нею більше не має наміру.

Даній заяві передували чутки про роман співачки з Олександром Пономарьовим. І хоча співак спочатку хотів підігрувати, Марія Назарівна відреагувала на хвилю пліток доволі негативно. Як відомо у виконавця є цивільна дружина, обличчя якої він ніколи не показував. Яремчук також не поспішає демонструвати свого обранця, хоча після початку повномасштабної війни в Україні стала проявляти активність в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.