Жартує, але запевняє, що забув: Дантес зізнався, які почуття залишилися до Наді Дорофєєвої – “Інколи буває”

Знаменитий український шоумен, музикант та гуморист Володимир Дантес у новому відвертому інтерв'ю зізнався, чи тримає образи на колишню дружину Надю Дорофєєву та про справжні почуття до неї після розлучення.

У відвертій розмові з відомою інтерв’юеркою, громадською діячкою та телеведучою Машею Єфросиніною, Володимир Дантес надав перші коментарі після розлучення з Надею Дорофєєвою, зокрема, чи тримає образи на колишню, її нове весілля та як вдалося пережити багаторічний розрив стосунків.

Так, артист зізнався, що пройшло чимало часу для того, аби відпустити, забути, жити новим життям, тому запевняє, що образ на Надю він не тримає. Однак Єфросиніна підкреслила, що чоловік постійно жартує на своїх виступах за ексдружину, що може свідчити про наявність старих почуттів та певних образ.

Дантес розкрив причину відсутності дітей у шлюбі з Дорофєєвою
Дантес зізнався, які почуття залишилися до Наді Дорофєєвої

Однак сам Володимир нічого в цьому поганого не бачить. Навпаки вважає це доречним. Ба більше, Олексій Дурнєв теж бере активну участь в написанні жартів, тому гумор прописується не тільки Дантесом.

“Я все вже пережив. В мене немає ні образ, нічого. Це ж доречно інколи буває пожартувати. По-перше, треба не забувати, що я артист. А по друге, знову система захисту”, – розповів Володимир.

Маша Єфросиніна зазначила, що їй особисто стало образливо за Дантеса, що за 10-річний період стосунків Надя не наважилися заспівати дуетом з Володимиром. Натомість з Мішею, з яким зустрічалася менш як рік випустила трек, який згодом став справжнім хітом – “Щоб не було”.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Втім, Дантес запевняє, що його це не образило ніяким чином, а навпаки повеселило. Додав, що минуло достатньо часу, а спільну пісню колишньої дружини з її новим чоловіком сприймає не більше за творче питання.

Згадали й за таємне весілля Дорофєєвої та Кацуріного, але Дантесу як гостю побувати на урочистості не вдалося. Зізнався, що знав про їхні плани, однак було б трішки дивно приходити на весілля до колишнього друга та ексдружини.

Схожі статті

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.