Володимир Дантес у стосунках з Кацуріною замислився про зміну іміджу: “Хотілося б яскравіший”

Відомі люди дуже часто мають змінювати свій стиль чи образ аби залишатися цікавими для аудиторії. Але є й такі, які роками ходять в одному образі та при цьому залишаються у топі.

Наприклад, Володимир Дантес дуже давно не змінював свій образ, який є його візитною карткою. Його зачіска – це родзинка в його образі, оскільки хлопець жодного разу за останні роки її не змінював. Адже його навіть важко уявити з іншою зачіскою.

Володимир Дантес

Дантес має доволі цікавий стиль, він сучасний та модний. Хлопець обирає оверсайз – це новомодний стиль, коли люди одягають вільний та просторий одяг. Такий стиль насправді зараз обирає багато чоловіків, адже це і зручно і виглядає доволі стильно. Тому й Дантес вирішив, що йому подобається оверсайз.

Але класика Володимиру йде ще більше, ніж одяг вільного крою. Адже класика робить чоловіків більш привабливими та мужніми. Але такий одяг багато хто не любить, оскільки він не є дуже зручним. Проте жінок саме він і вабить.

Володимир задоволений своїм образом, але зараз він замислився, що хоче стати трохи яскравішим. Про це він розповів Маші Єфросиніній на інтерв’ю. Але що саме співак мав під цією фразою – невідомо. Та скоріше за все ми незабаром зможемо побачити зовнішні зміни Володимира Дантеса.

І якщо він почав змінювати свою творчість, то певно він змінить і власний стиль та розкриється абсолютно з нових сторін. І насправді було б дуже цікаво побачити нового та більш серйозного і мужнього Володимира.

Сторіс Дантеса

Але варто завжди пам’ятати, що зовнішні зміни людини завжди супроводжуються внутрішніми та цього точно не можна уникнути, оскільки всі наші емоційні та життєві цикли дуже пов’язані між собою. А у житті Дантеса за останній час багато чого змінилося.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.