Експертні телеведучі, які на початку кар’єри були самозванцями: Карпачов, Душка та Присяжнюк

Коли люди дивляться телевізор, вони здебільшого впевнені, що все те, що вони бачать і чують – це повна правда і реальність, але світ телебачення має в собі багато тонкощів та магії.

Ми часто можемо побачити у телепроєктах різних експертів, і більшість з них ніколи не була ведучими й взагалі не мала досвіду з камерою, особливо на всю країну. Це лише здається, що розповідати щось на камеру легко, але насправді це величезна праця, яку треба вміти опанувати. Так, наприклад на кастингах продюсери часто бачать у простих людях потенціал. Або навпаки професійні телеведучі опановують навички, щоб вести те чи інше шоу.

Олексій Душка

Олексій Душка

Олексій професійний і неймовірно талановитий ведучий, який вміє привертати увагу до себе та тримати інтерес глядачів протягом тривалого часу. Колись Олексію запропонували бути ведучим кулінарного шоу, але заради цього він мав пройти кулінарні курси. Звісно, від такого шансу жоден ведучий не відмовиться, тому у Душки був певний термін на навчання і повторний кастинг.

Михайло Присяжнюк

Михайло Присяжнюк

Михайло Присяжнюк відомий телеведучий шоу “Один за всіх”, але так було не завжди, адже за освітою він юрист та адвокат і тривалий час Михайло працював за фахом і навіть ніколи не міг собі уявити, що він стане телеведучим. Чоловік не мав жодних навичок ведучого, проте гарно володів знаннями у галузях адвокатури та юриспруденції, а також не боявся висловити свою думку прямо та різко. Та коли у його житті був складний період, його друг, який працює й досі з зірками запропонував йому спробувати себе в ролі ведучого та навчити його як поводитися на камеру. Таким чином нині Присяжнюк є народним експертом.

Дмитро Карпачов

Дмитро Карпачов

Улюбленець українських телеглядачів Дмитро Карпачов також спочатку своєї кар’єри не ідеально працював з камерою, адже за освітою він психолог. Але пройшовши кастинг завдяки своїй харизмі, він мав пройти додаткові курси з психології, аби краще розбиратися у сімейних ситуаціях, з якими він зіштовхнувся, а також опанувати всі навички ведучого.  І завдяки старанню він став ведучим таких шоу як: “Кохана, ми вбиваємо своїх дітей”, “Супермама” та інших.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.