Вона йому акаунт, а він зустрічання: Остапчук розповів історію кохання з 23-річною дружиною Полтавською

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук вирішив додати цікавості до їхньої пари з молодою дружиною Полтавською та розповісти детальніше історію знайомства.

Свої стосунки шоумен Володимир Остапчук та журналістка Катерина Полтавська наважилися підтвердити у квітні минулого року. Довгий час парочка приховувала свій роман, публікувала фото зі спільними локаціями, не показуючи обличчя один одного.

Нещодавно Катерина Полтавська повідомила, що офіційно стосунки з Володимиром тривають вже 9,5 місяців. Раніше дівчина розповідала, що для неї вони виявилися першими серйозними, а ще зізналася, що ніколи не хотіла зустрічатися з медійним чоловіком.

Катерина Полтавська
Остапчук розповів історію кохання з 23-річною дружиною Полтавською

В новому випуску ток-шоу, ведучим якого є Володимир Остапчук “Мекнув-питайте”, один з гостей програми поцікавився у шоумена, як він познайомився зі своєю коханою. Зі слів знаменитості, пара познайомилася в соціальних мережах, коли він сам написав дівчині.

Виявилося, що в Остапчука була заблокована сторінка в Instagram, а Полтавська допомогла чоловіку відновити до неї доступ. Згодом почалося листування і навіть пішли на першу зустріч.

“Мене заблокували в Instagram, а Катя розблокувала сторінку. Так в нас переписка і зав’язалася”, – розповів Володимир.

Жартома додав, що вирішив віддячити коханій, адже з ким почав серйозні стосунки, з тим і одружується.

Катерина Полтавська підтвердила, що є дружиною Володимира Остапчука

Нагадаємо, що 23-річна Катерина Полтавська підтвердила плітки про те, що вони з Володимиром одружені. Дівчина опублікувала відповідь на питання від одного з користувачів, чи планує пара відсвяткувати своє весілля, на що журналістка відповіла словом “так”.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.