Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко повідомив про велику втрату: легенда шоу-бізнесу померла

Син легенди української естради Софії Ротару Руслан Євдокименко схвилював мережу повідомлення, яке з'явилося у його мікроблозі. Усі деталі в статті.

Руслан Євдокименко — єдиний спадкоємець Софії Михайлівни та її чоловіка Анатолія Євдокименка. Хлопчик був дуже бажаний. Заради його народження співачка свого часу пішла на обман: заявила своєму чоловіку, що вже вагітна, хоча це було неправдою, і згодом в ній зародилося нове життя.

У свого спадкоємця Ротару вкладала неймовірну любов та зусилля, хоча зізнавалася пізніше, що хотіла б ще дітей і шкодує що не наважилася на це. Зараз продовженням роду Євдокименко є онуки артистки Соня та Анатолій, які отримали свої імена на честь бабусі та дідуся. Молоді люди знаходяться за кордоном: онучка в Сполучених Штатах Америки, а онук — в Європі.

Руслан Євдокименко відреагував на смерть Тоні Беннетта

Софія Ротару та Руслан Євдокименко
Руслан Євдокименко відреагував на смерть Тоні Беннетта

Сам Руслан залишився на території України, хоча після 24 лютого потрапив у гучний скандал, адже чоловіка арештували під час спроби незаконно перетнути кордон. Софія Михайлівна, судячи з усього, також залишається в Україні, і час від часу ділиться реакціями на події. Зіркові мама та син не надто активні в соціальних мережах, але завжди реагують на новини.

Наприклад, нещодавно Руслан поділився своєю увагою до пам’яті Тоні Беннетта. Так, 21 лютого чоловік пішов з життя, і Руслан оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram його фотографію на чорному тлі.

Руслан Євдокименко відреагував на смерть Тоні Беннетта

Безумовно, це велика втрата для Голівуду, світового шоу-бізнесу і для фанатів легенди. Руслан завжди з великою увагою ставиться до подібних речей, адже сам заправляє на українській естраді.

Нагадуємо, що після смерті батька Руслана Анатолія Євдокименка керівництво компанією перейшло до рук чоловіка. І хоча шанувальники боялися, що Софія Михайлівна більше не вийде на сцену, її кар’єра отримала нове дихання, а Руслан зі своєю дружиною Світланою змогли вивести творчість співачки абсолютно на інший рівень. Сім’я завжди тримається разом, захищає одне одного і намагається не розкривати деталі приватного життя, хоча та чи інша інформація все одно потрапляє до преси.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?