Стосується не тільки Буряковського: Оля Полякова вперше зізналася, кого ще відбила — “Це було несвідомо”

Знаменита українська співачка Оля Полякова вперше розповіла про те, як залишила свого чоловіка абсолютно без друзів. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова намагається бути максимально відкритою зі своїми шанувальниками, а тому часто розповідає про те, як будувалися її стосунки з чоловіком, а також смішні історії, які також є частиною її біографії. Навіть коли артистка говорить про доволі серйозні речі, часом це звучить неймовірно смішно і вся студія ви селиться.

У новому випуску ток-шоу Маші Єфросиніної та Олі Полякової “Дорослі дівчата” артистка вперше розповіла про те, як “відбила” у власного чоловіка друзів. Примітно, що це слово вже не вперше фігурує у розповідях виконавиці, адже раніше вона також розповідала про те, як стала коханкою Вадима та змусила його розлучитися з дружиною.

Оля Полякова вперше зізналася, кого ще відбила

Оля Полякова розказала про побачення в 15 років, яке закінчилось двома тижнями в лікарні
Оля Полякова вперше зізналася, кого ще відбила

Так, Оля заявила, що мимоволі стало причиною зникнення у власного чоловіка друзів. Хоча це було зовсім не заплановано, і вона взагалі не ініціювала жодних проблем у його взаєминах з товаришами. Інтригами, мовляв, також не займалися.

Оля Полякова розповіла про стосунки з Буряковським
Оля Полякова вперше зізналася, кого ще відбила

“Я відбила усіх друзів у свого чоловіка. Я ніколи не казала йому, що вони придурки. Він сам! Та він сам! Я ніколи не казала, що вони дурні, або що з ними погано. Просто він увесь час хотів проводити зі мною, і ці люди якось розчинилися в житті. Але він мені дозволяє з усіма, і тепер ми дружимо з моїми друзями. Я не знаю, я його зааб’юзила чи ні? Це несвідомо було… Тому що він хотів проводити зі мною увесь свій вільний час! І тому ці люди десь поділися. І тепер ми дружимо з моїми друзями! І бачимося з його друзями раз у рік, коли в нього день народження”

При цьому Оля Полякова відмітила, що їх кількість все одно неймовірно зменшилася. Оточення Вадима складається лише з декількох людей. У той самий час як оточення Олі Полякової неабияк зросло за ці 20 років.

Співачка навела приклад, коли зі сторони Вадима на їхньому весіллі було у 10 разів більше гостей, ніж з її сторони. Зараз ситуація стала рівно протилежною.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.