Алан Бадоєв знімав Поляковій кліп, а наче прочухана дав: “Не можу ні руку підняти, ні шию повернути”

Відомі українські зірки Алан Бадоєв та Оля Полякова працюють над новим музичним відео. Кліпмейкер та співачка поділились секретами зі зйомок.

Відомий режисер Алан Бадоєв не вперше працює з Олею Поляковою. Результатами їх спільної творчості вже стали музичні відео на пісні “О Боже, как больно” в 2016 та “Лед тронулся” в 2019 році. Тепер шанувальників чекає новий тандем співачки та режисера. Нещодавно вони почали роботу над новим кліпом. Зірки трішки підняли завісу та поділились творчим процесом.

Нагадаємо, з початку повномасштабного Алан категорично не хотів знімати для артистів. Шанувальників Бадоєв вразив документальним фільмом з  назвою “Довга доба”. Але наразі, кліпмейкер радий повернутися до формату музичних відео.

“Сьогодні такий класний ранок. Сьогодні я вперше за півтора року вирушив на знімальний майданчик. Будемо робити щось дуже красиве для Олі Полякової. Думали щось маленьке відзняти, але вийшло трішечки мінімалізм по-бадоєвськи” – повідомив Алан в Instagram.

Алан Бадоєв поділився деталями зйомок кліпу для Полякової
Алан Бадоєв поділився деталями зйомок кліпу для Полякової

Деталі роботи зірок залишаються таємницею. Відомо, що для зйомок задіяно багато техніки та спеціалістів. Місце, де проходить творчий процес залишається загадкою.

Співачка поділилась – образ, який вони обрали, не притаманній для неї та буде контрастом її звичного образу, а кліп буде символічний. Виконавиця розповіла підписниками в Instagram про перші результатами роботи. Оля виснажена, має безліч подряпин та синців по всьому тілу. Також Полякова поскаржилась на біль у м’язах, зірка не може безболісно ворушити руками та шиєю. За словами жінки, Алан вже не вперше над нею знущається. На попередніх зйомках режисер обливав Олю крижаною водою в мороз та тримав на льодовому катку дві доби.

“Алан Бадоєв мене просто місить” –  зазначила співачка в сторіс.

Оля Полякова розповідає про знущання Алана під час зйомок
Оля Полякова розповідає про знущання Алана під час зйомок

Сподіваємось це не останнє творіння зіркового тандему та в подальшому вони порадують шанувальників новими проектами.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.